fbq
Uutiset
21.10.2018 07:23
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Nelli Matula ja Elias Kaskinen viihtyvät hyvin yhdessä.
Some paljasti seksikkäistä kuvista tutun laulaja Nelli Matulan ja Elias Kaskisen lämpimät välit – yhteisiä lomareissuja!
Uutiset
21.10.2018 07:23
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Seiska paljasti torstaina, että viime syksynä Tähdet, tähdet -ohjelmassa nähnyt laulajat Elias Kaskinen, 26, ja Nelli Matula, 22, ovat löytäneet yhteisen sävelen myös keikkalavojen ulkopuolella.

– Kipinät sinkoilivat jo tv-ohjelman kulisseissa, mutta yhteydenpito on tiivistynyt entisestään syksyn mittaan, lähipiiristä kerrotaan.

Lue lisää: Romanssihuhut kuumina: Elias Kaskinen ja Nelli Matula hyvin tiiviisti yhdessä!

Tätä näkemystä tukee Eliaksen Instagram-päivityskin, jonka hän julkaisi viime syksynä.

Tapaus Nelli Matula oli mulle melko tuntematon nuori nainen ennen tätä ohjelmaa. Aivan käsittämättömän kova laulaja, esiintyjä ja kaiken lisäks vielä oikeesti hyvä tyyppi, joka takahuoneessa tsemppaa muita, Elias kehui Nelliä.

Lue myös: Nelli Matulan bikinikuva aiheutti ylistysten vyöryn - vaatteiden vähyys hämmästytti: "Todella kuuma pakkaus!"

Yhdessä reissussa

Nelli ja Elias ovat pitäneet julkisuudessa toistaiseksi matalaa profiilia, mutta viitteitä parin lähentymisestä on saatu sosiaalisesta mediasta. Elokuussa popparit julkaisivat keskenään saman oloisia lomakuvia Välimeren rannikolta Monacosta. Syyskuussa molemmat päivittivät samaan aikaan mökkikuvia.

Lue myös: Uuh, mikä Batwoman! Nelli Matula rokkasi Blockfestissä – julkaisi keikan jälkeen ylipolvensaappaissa synkkää seksikkyyttä uhkuvan body-kuvan - katso!

Lokakuun alussa Nelli ja Elias olivat Sannin konsertissa Hartwall-areenassa. Silminnäkijöiden mukaan Elias kiiruhti keikan päätteeksi parkkihallissa odottaneeseen Nellin Mazda CX-5 -maasturiin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Netti ei toiminu, mutta kivaa oli. Vastoin kaikkia odotuksia. ☎️🔕🤣 @mazdasuomi #cx5

A post shared by Nelli Matula (@nellimatula) on

Lue lisää laulajatähtien huhutusta romanssista ja katso paparazzikuvat kaksikosta tuoreesta Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »