fbqNelli Matula poseeraa hekumallisessa bikinikuvassa - tallensiko Elias Kaskinen rakkaansa sensuelliin asetelmaan? | Seiska
Katso kuva!
Nelli ja Elias

Nelli Matula poseeraa hekumallisessa bikinikuvassa - tallensiko Elias Kaskinen rakkaansa sensuelliin asetelmaan?

Uutiset | 14.01.2019 20:41

Laulajakaunotar Nelli Matula julkaisi viikonloppuna Instagram-tilillään upean kuvan etelän lämmöstä.

Äskettäin hellelomalle karannut Nelli poseeraa sensuellissa kuvassa punaisissa bikineissä aurinkopedillä.

Miks kaikkien parikymppisten pitää lähteä aina Kaakkois-Aasiaan etsimään itsensä? Miksei sielut ikinä karkaa esim. Tallinnaan? #unsolvedmysteries, Nelli kirjoitti kuvatekstiksi.

Lue lisää: Suosikkipopparit Nelli Matula ja Elias Kaskinen – yhteinen lemmenloma? 

Seiska uutisoi viime vuonna useaan otteeseen, että Nelli viihtyy tätä nykyä tiiviisti toisen laulajan, iskelmäartisti Elias Kaskisen seurassa. Kaksikko on nähty usein yhdessä ja Seiskan tietojen Nellin ja Eliaksen parisuhde on totta.

Lue myös: Romanssihuhut kuumina: Elias Kaskinen ja Nelli Matula hyvin tiiviisti yhdessä!

Tuoreimpien vinkkien mukaan pariskunta olisi myös aurinkolomalla yhdessä, ja viikonlopun aikana molemmat julkaisivatkin kuvamateriaalia helteestä liki samaan kellonaikaan. Kumpikaan ei ole paljastanut tarkkaa olinpaikkaansa, mutta olosuhteet vaikuttavat kuvamateriaalin perusteella samanlaisilta. 

Eli mahtaakohan Nellin tuoreen bikinikuvan ottaja olla Elias itse? Ja onko Nellin kuvateksti viittaus siihen, että pariskunta lomailisi parhaillaan Kaakkois-Aasian lämmössä?

Lue myös: Some paljasti seksikkäistä kuvista tutun laulaja Nelli Matulan ja Elias Kaskisen lämpimät välit – yhteisiä lomareissuja!

Lue lisää: Paparazzi iski! Romanssihuhuissa kylpevät Nelli Matula ja Elias Kaskinen kuvattiin yhdessä: poistuivat yhdessä Eliaksen asunnolta, hyppäsivät 50 000 euron autoon – kuvat!

 

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!