fbq
Uutiset
14.12.2020 10:20
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus
Johanna puhakka ja Paulus arajuuri
Nämä kuvat vahvistavat uuden julkkisromanssin! Salatut elämät -kaunotar Johanna Puhakka ja Huuhkajat-tähti Paulus Arajuuri ensi kertaa julkisesti yhdessä - katso!
Uutiset
14.12.2020 10:20
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus

Seiska uutisoi joulukuun alussa, että Salatuista elämistä tuttu näyttelijäkaunotar Johanna Puhakka, 27, on löytänyt rinnalleen uuden onnen, kun hän on alkanut heilastella Suomen jalkapallomaajoukkueen topparin Paulus Arajuuren, 32,

- Suhde on vakaalla pohjalla, vaikka sitä onkin pidetty piilossa. Johanna on viettänyt syksyä Kyproksella, missä Paulus pelaa paikallisessa Pafos FC:ssä, Seiskalle kerrottiin tuolloin.

Lue myös: Salatut elämät -kaunotar Johanna Puhakan uusi rakas on Huuhkajien tähtipelaaja! Kuumaa suhdesutinaa Kyproksella!

Viikonloppuna pariskunta vahvisti seurustelunsa myös itse sosiaalisessa mediassa, kun he molemmat julkaisivat yhteiskuvia Instagram-tileillään.

Johannan julkaisemassa otoksessa pariskunta syleilee toisiaan hellästi ja he näyttävät ikionnellisilta. Kuvassa Johanna on painanut kasvonsa Pauluksen poskeen kiinni, ja pitää kättään jalkapalloilijan rinnuksilla. 

Kuva on mitä ilmeisimmin otettu pariskunnan nykyisessä kotimaassa Kyproksella.

Lue myös: Salatut elämät -kaunotar Johanna Puhakka akrobaattisessa seksikohtauksessa, Renny Harlinin kaunis Johanna-rakas, 26, viettelee vähissä vaatteissa - tällainen on Luokkakokous 3 -elokuvan traileri!

"Korsolainen korttihai"

Paulus jakoi puolestaan Instagramissa kolmen kuvan sarjan, jossa Johanna on pääosassa. Ensimmäisessä kuvassa pariskunta näyttää istuvan veden äärellä auringonlaskun aikaan leveästi hymyillen. 

Lue myös: Kuin kultainen jumalatar! Tyrmäävän kaunis Johanna Puhakka sädehti upeassa iltapuvussa – ”En ole hetkeen pitänyt näin komeaa kolttua päällä”

Toisessa kuvassa näkyy vain näyttelijä, jolla on käsissään kasa pelikortteja. Viimeisessä otoksessa Johanna on puolestaan kissalauman piirittämänä. 

- Korsolainen korttihai ja kissakuiskaaja, Paulus kuvailee rakastaan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paulus Arajuuri (@paulusa)

Johanna kertoi muutostaan Kyprokselle jo marraskuun lopulla. Hän paljasti tuolloin lähteneensä etelään ”rakkauden perässä”. 

Lue myös: Oho, Salatut elämät -kaunotar Johanna Puhakka löysi uuden rakkaan ja muutti kauas Suomesta: "Rakkauden perässä" - kuva! 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »