fbq
Uutiset
30.11.2020 11:41
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus
Johanna Puhakka
Oho, Salatut elämät -kaunotar Johanna Puhakka löysi uuden rakkaan ja muutti kauas Suomesta: "Rakkauden perässä" - kuva!
Uutiset
30.11.2020 11:41
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus

Salatut elämät -suosikkisarjasta koko kansalle tutuksi tullut näyttelijä Johanna Puhakka, 27, on viime ajat ihmetyttänyt someseuraajiaan, kun hän ei ole juurikaan kertonut Instagramissa tuoreista kuulumisistaan, vaan lähinnä Johanna on julkaissut sometilillään vain vanhoja otoksia.

Viikonloppuna Johanna paljasti syyn sille, miksi hän on ollut sosiaalisessa mediassa tavallista vaitonaisempi viime kuukausina. Näyttelijäkaunotar on nimittäin muuttanut kaikessa hiljaisuudessa ulkomaille kesken koronasyksyn.

- Mun sydäntä on lämmittänyt teidän viestit missä kysellään mun hönöilyjen ja voinnin perään, siellä seuraajissa on superkultaisia tyyppejä. Oon ollut pienellä somelomalla ja pitänyt puhelinta vähän pidempään älä häiritse -tilassa. Nyt alkaa olla kuitenkin jo vähän ikävä tänne höpöttelyjä ja vuorovaikutusta, tuntuu reilulta kertoa mikä meininki, Johanna aloitti päivityksensä.

- Pakkasin jokinen aika sitten reppuun snorkkelit ja kasvomaskin ja lähdin viettämään syksyä Kyprokselle.
Tiedän että tässä maailman tilanteessa ei lentokoneeseen hyppääminen auringon perässä ole suositeltavaa, mutta uskon että rakkauden perässä se on hyväksyttävämpää. Kaikkia säädöksiä tietenkin vastuullisesti noudattaen.

Lue myös: Nyt on tulikuuma rantabeibe! Salkkarit-kaunotar Johanna Puhakka julkaisi sensuellin uimapukukuvan – yksi asia tosin puuttuu!

Tämän tarkemmin Johanna ei kuitenkaan avaa rakkauselämänsä käänteitä eikä hän paljastunut päivityksessään uuden kultansa henkilöllisyyttä.

- Tässä kaikki mitä haluan asiasta kertoa nyt ja toivon että pienelle hiljentymiselleni ymmärretään syyt nyt hieman paremmin, Johanna kirjoitti.

Lue myös: Kuin kultainen jumalatar! Tyrmäävän kaunis Johanna Puhakka sädehti upeassa iltapuvussa – ”En ole hetkeen pitänyt näin komeaa kolttua päällä”

Erosi vuosi sitten

Johanna erosi pitkäaikaisesta miesystävästään Ilmarista reilu vuosi sitten muutettuaan Lontooseen opiskelemaan näyttelemistä.

Johanna kertoi erosta blogissaan lokakuussa 2019.

- En luonnollisestikaan halua jakaa syitä täällä sen enempää, mutta tiedättepähän tekin nyt miksi mun sisältö täällä ja instan puolella on ollut aika kuivakkaa. Silmäkulmat kun on olleet kaikkea muuta kuin kuivat, ei oo tehnyt mieli postailla oikeen mitään. Mutta, kyllä tää tästä. Ehkä, Johanna kirjoitti tuolloin.

Lue lisää: Salkkarit-kaunotar Johanna Puhakka muutti Englantiin alle kuukausi sitten - sokkiero avopuolisosta: "Kyllä tää tästä, ehkä"

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »