Katso kuva!

Kuin kultainen jumalatar! Tyrmäävän kaunis Johanna Puhakka sädehti upeassa iltapuvussa – ”En ole hetkeen pitänyt näin komeaa kolttua päällä”

Uutiset | 28.08.2020 18:48

Hyvinkäällä juhlistetaan parhaillaan vuosittaista Red Carpet -elokuvafestivaalia. Neljättä kertaa järjestettävä kotimaisen filmatisoinnin ylistyslaulu polkaistiin käyntiin eilen torstaina (27.8.) pramealla gaalatilaisuudella hotelli Sveitsissä.

Punaiselle matolle salamavalojen räiskeeseen asteli tavallista hillitympi julkkiskattaus, vallitsevasta koronatilanteesta johtuen. Salkkareista tuttua Johanna Puhakkaa katsellessa olisi tarvinnut aurinkolasit, sillä kyseessä oli kertakaikkisen häikäisevä ilmestys.

Lue myös: Nyt on tulikuuma rantabeibe! Salkkarit-kaunotar Johanna Puhakka julkaisi sensuellin uimapukukuvan!

– Voi kiitoksia kovasti! Kaikki kunnia ja ylistykset kuuluvat herra Mert Otsamolle, joka on suunnitellut tämän golden goddess (suom. kultainen jumalatar, toim. huom.) -puvun, hyväntuulinen Johanna kehui viitaten kuuluisaan vaatesuunnittelijaan.

– Onneksi sain lainata tätä. Olen kyllä erittäin tyytyväinen, sillä en ole hetkeen pitänyt näin komeaa kolttua päällä. Tämä on minullekin aika spesiaali ilta.

Johanna Puhakka, 27, sädehti Hyvinkäällä Mert Otsamon luomuksessa.
Johanna Puhakka, 27, sädehti Hyvinkäällä Mert Otsamon luomuksessa.

Gaalat kelpaavat

Kotimaisen elokuvan palkintoja on jaettu 1940-luvulta asti. Kuvanveistäjä Ben Renvallin suunnittelema Jussi-patsas kuuluu tiettävästi Euroopan vanhimpiin kansallisiin elokuva-alan pysteihin.

Lue myös: Vau! Salkkarit-kaunotar Johanna Puhakka käänsi katseita erikoisessa asussa - kuva!

Johannalla ei ole kuitenkaan mitään sitä vastaan, että Hyvinkäälläkin on oma Red Carpet -leffagaalansa.

– Olen sitä mieltä, että aina kun järjestetään gaala, jossa kollegat pääsevät tapaamaan toisiaan, juhlistamaan elokuvantekijöitä ja jakamaan tunnustuksia, niin se on aina hyvä juttu!

Sosiaalisessa mediassa suursuosiota nauttiva Johanna julkaisi gaala-asustaan kuvamateriaalia myös omassa Instagramissaan:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Korson tyttö vähän hienommis kemuis!!!

A post shared by Johanna Puhakka (@johannapuhakka) on

Teksti:Eetu Ampuja, Hyvinkää
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!