fbq
Telkkari
04.12.2020 09:41
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus & Nordisk Film
Johanna Puhakka Luokkakokous 3
Salatut elämät -kaunotar Johanna Puhakka akrobaattisessa seksikohtauksessa, Renny Harlinin kaunis Johanna-rakas, 26, viettelee vähissä vaatteissa - tällainen on Luokkakokous 3 -elokuvan traileri!
Telkkari
04.12.2020 09:41
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus & Nordisk Film

Luokkakokous-elokuvasarja saa ensi vuonna jatkoa, kun suomalainen menestysohjaaja Renny Harlin luotsaa suosikkikomedian kolmannen osan.

Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily -elokuvassa Nippe, Tuomas ja Antti lähtevät yhdessä sinkkuristeilylle piristämään Anttia, jonka elämässä on ollut vastoinkäymisiä. Miehet odottavat sinkkuristeilystä seksintäyteistä hurvittelua, mutta kuten arvata saattaa, risteilyn aikana pakkaa tulevat sekoittamaan muun muassa Tuomaksen iäkäs isä, virolainen tappokone sekä kiinalainen mafia.

Luokkakokous 3 -elokuvaa tähdittävät edellisten elokuvien tapaan Sami Hedberg, Aku Hirviniemi ja Jaajo Linnonmaa. Elokuva perustuu tanskalaiseen Klassefesten-elokuvasarjaan, kuten sarjan aiemmatkinkin osat. Elokuvan tuottavat Markus Selin ja Jukka Helle ja sen levittää Nordisk Film.

Luokkakokous 3 on Markus Selinin ja Renny Harlinin ensimmäinen yhteistyö sitten Jäätävä polte -kulttielokuvan.

Lue myös: Ohjaaja Renny Harlin liikuttui kesken Luokkakokous 3 -kuvausten: ”Tulee ihan tippa linssiin!”

Luokkakokous 3
Tältä näyttää Luokkakokous 3 -elokuvan juliste.

Useita julkkiksia

Torstaina julkaistu traileri antaa osviittaa, mitä elokuvalta on lupa odottaa. Ainakin paljasta pintaa on tarjolla mielin määrin ja myös hävyttömiä vitsejä ja kohtauksia näkyy runsaasti jo pelkässä trailerissa.

Katso traileri alta!

Trailerilta voi bongata myös lukuisia tuttuja julkkis- ja näyttelijäkasvoja. Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijäkaunotar Johanna Puhakka on trailerissa akrobaattisessa seksikohtauksessa Jaajo Linnonmaan kanssa ja kaunotar ratsastaa alusvaatteissa Jaajon päällä. 

Lue myös: Sami Hedberg Luokkakokous-elokuvien rohkeista seksikohtauksista: ”Normaaliin elämiseen kuuluu alastomuutta!”

Lisäksi trailerilla esiintyy Renny Harlinin tuore naisystävä Johanna Kokkila, 26, joka viettelee seksikkäissä alusvaatteissa.

Lue lisää: Poseerannut yläosattomissa! Apu: Renny Harlin, 61, rakastui 26-vuotiaaseen bikini fitness -kaunottareen - tässä on superseksikäs Johanna-rakas - katso kuvat!

Lisäksi trailerista voi bongata ainakin juontaja Viivi Pumpasen, Salatut elämät -tähti Ilona Chevakovan, Antti Luusuaniemen sekä Niina Lahtisen.