fbqNäin Karalahtien myrskyisä liitto ajautui asumuseroon: rohkeat suutelukuvat Nannasta aiheuttivat jättikohun - Jerellä värikäs sutinahistoria! | Seiska
Katso kuvat!
Karalahdet

Näin Karalahtien myrskyisä liitto ajautui asumuseroon: rohkeat suutelukuvat Nannasta aiheuttivat jättikohun - Jerellä värikäs sutinahistoria!

Uutiset | 14.05.2020 09:05

Seiska uutisoi tänään torstaina (14.5.), että julkkispariskunta entinen jääkiekkoilija Jere Karalahti ja hänen vaimonsa Nanna ovat päätyneet asumuseroon parisuhdetta riivaavan aviokriisin seurauksena.

Seiskan tietojen mukaan Jere on muuttanut pois parin yhteisestä kodista Keravalta.

Lue lisää: Asumusero! Jere Karalahti muutti pois kotoa – aviokriisi Nanna Karalahden kanssa syvenee!

 

Jeren ensimmäinen avioliitto kariutui

Avioliitto Nannan kanssa on Jeren toinen. Ensimmäisen vaimonsa Susannan Jere tapasi ollessaan parikymppinen.

Helsinkiläisessä yökerhossa vuonna 1995 roihahtanut rakkaus johti avioliittoon, jonka sinetöi vuonna 2000 syntynyt Ronja-tytär. Liittoa varjosti alusta lähtien Jeren alkoholin- sekä huumeidenkäyttö.

Jeren ja Susannan avioliitto päättyi vuonna 2014 peräti 19 yhteisen vuoden jälkeen.

Lue lisää: Susanna Karalahti avautuu K&T-lehdelle Jeren pettämisestä: Olisin toivonut suoraselkäisempää toimintaa - näin Jere valehteli kaikille kolmelle naiselleen!

Jere ja Susanna Karalahti kuvattuna Ronja-tyttärensä kanssa vuonna 2008.
Jere ja Susanna Karalahti kuvattuna Ronja-tyttärensä kanssa vuonna 2008.

Salasuhde ja -lapsi

Vuoden 2013 lopulla Jere tapasi jäähallilla vaalean ja urheilullisen Nanna Koiviston.

Nannan ja Jeren salasuhde paljastui, kun Seiskan paparazzi bongasi heidät kadulla. Samalla kävi myös ilmi, että rakastunut pari oli ehtinyt jo muuttaa yhteen, vaikka Jere oli yhä virallisesti naimisissa Susannan kanssa.

Asiaa mutkisti myös se, että valkovenäläinen Oksana-niminen nainen paljasti julkisuudessa Jeren olevan hänen vuonna 2013 syntyneen tyttärensä isä. Paljastus tuli täytenä sokkina niin Susannalle kuin Nannallekin.

Lue lisää: Jere Karalahden ex-rakas Oksana Chaiko ei saanut elatusapukorotusta!

Oksana Chaiko kuvattuna vuonna 2015.
Oksana Chaiko kuvattuna vuonna 2015.

Ero ja yhteen paluu

Jere ja Nanna avioituivat elokuussa 2015 Helsingissä Johanneksenkirkossa noin vuoden seurustelun jälkeen.

Tuoreen avioparin liitto täydentyi vuonna 2016 syntyneellä Jax-pojalla. Vuonna 2017 Nanna kertoi kuitenkin yllättäen blogissaan, että pari on eronnut.

Lue lisää: Karalahtien myrskyisä liitto: salavauva, avioliitto, pettämistä, ero, yhteenpaluu ja Nannan mysteerimies Espanjassa!

Karalahdet avioituivat vuonna 2015.
Karalahdet avioituivat vuonna 2015.

Pian eroilmoituksen jälkeen Seiska paljasti, että Jere oli iskenyt Thaimaan lomallaan blondin kampaajan, joka Seiskalle tulleiden tietojen mukaan oli eron syynä.

Lue lisää: Tässä on Jere Karalahden uusi hemaiseva rakas - katso kuva! Kuin ilmetty Nanna, ikäeroa 17 vuotta!

Suureksi yllätykseksi pari kuitenkin selätti vaikeudet, ja ero peruttiin. Vuonna 2018 aviopari ilmoitti ilouutisen, että Nanna on jälleen raskaana. Saman vuoden heinäkuussa syntyi Alexia-tytär.

Lue lisää: Nämä kuvat lopettavat spekulaatiot Nanna Karalahden raskaudesta: temppuili ja kiipeili treenileirillä vatsa huomattavan pyöreänä – katso!

Suhteen aikana on mediassa uutisoitu monenlaisista kohuista. Yksi muistettavimmista on viime kesältä, kun Seiska julkaisi paljonkertovat kuvat Nannan Espanjan-reissulta. Kuvista paljastui, että ystävättärensä kanssa ilman perhettään matkalla ollut Nanna vietti intiimejä hetkiä raamikkaan komistuksen kanssa.

Lue myös: Kuvat: Intiimit rantahetket Espanjassa! Nanna Karalahti nautti raamikkaan komistuksen seurasta!

Nanna Karalahti suuteli mysteerikomistusta aurinkolomallaan viime vuonna.
Nanna Karalahti suuteli mysteerikomistusta aurinkolomallaan viime vuonna.

Uusi asumusero

Nyt avioliitossa vaikuttaisi olevan jälleen ongelmia. Nanna on poistanut Instagramistaan suuren osan yhteiskuvista Jeren kanssa sekä poistanut myös tiedon, että olisi naimisissa.

Lue myös: Aviokriisi?! Kohupariskunta Nanna ja Jere Karalahti erohuhujen kohteena – fitness-kaunotar poisti yhteiskuvat!

Seiskan paparazzi bongasi viime lauantaina Jeren menevän helsinkiläiseen huoneistohotelliin sisään omilla avaimillaan. Pari ei ole ainakaan vielä jättänyt avioerohakemusta käräjäoikeuteen. 

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!