fbq
Uutiset
09.05.2020 07:22
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto
Jere ja Nanna Karalahti.
Aviokriisi?! Kohupariskunta Nanna ja Jere Karalahti erohuhujen kohteena – fitness-kaunotar poisti yhteiskuvat!
Uutiset
09.05.2020 07:22
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto

Seiskan lukijat juorusivat viime viikonloppuna kilvan, että Nanna ja Jere Karalahden avioliitossa olisi jälleen ryppyjä. Huhut lähtivät ilmeisesti liikkeelle siitä, kun Nanna siivosi Instagramissa olevia kuviaan ja poisti ison osan yhteiskuvista miehensä kanssa.

Lue myös: Vaimo maksoi! Jere ja Nanna Karalahti hätkähtivät 700 euron ravintolalaskua!

– Aiemmin Nannalla luki Instassa yhtenä tittelinään, että hän on vaimo. Nyt siellä lukee enää vain, että hän on Jaxin ja Alexian ylpeä äiti. Miksiköhän, lukija ihmetteli.

Seiskalle kuitenkin toisaalla kerrottiin, että Karalahtien vaiheikkaassa avioliitossa kaikki on ok.

Lue myös: Karalahtien myrskyisä liitto: salavauva, avioliitto, pettämistä, ero, yhteenpaluu ja Nannan mysteerimies Espanjassa!

Mysteerimies Espanjassa

Jere ja Nanna astelivat vihille vuonna 2015. Silloin seurustelua oli takana vain noin vuosi. Pariskunta vihittiin elokuussa Helsingissä Johanneksen kirkossa, ja hääjuhlaa vietettiin näyttävästi Helsingin Klippanilla.

Suhteen aikana on mediassa uutisoitu monenlaisista kohuista. Yksi muistettavimmista on viime kesältä, kun Seiska julkaisi paljonkertovat kuvat Nannan Espanjan-reissulta. Kuvista paljastui, että ystävättärensä kanssa ilman perhettään matkalla ollut Nanna vietti intiimejä hetkiä raamikkaan komistuksen kanssa.

Lue lisää: Kuvat: Intiimit rantahetket Espanjassa! Nanna Karalahti nautti raamikkaan komistuksen seurasta!

Nanna kohautti viime kesänä Espanjassa.
Nanna kohautti viime kesänä Espanjassa.

Sekoilua Levillä

Helmikuussa Levillä railakkaasti juhlinut Jere päätyi puolestaan kohuotsikoiden päätähdeksi. Silloin Seiska paljasti entisen kiekkotähden aiheuttaneen pahennusta Ihku-yökerhon jonossa, kun hän yritti ensin väkisin etuilla. Portsarit eivät kuitenkaan päästäneet aggressiivisella tuulella ollutta Jereä sisälle.

Sitkeänä sissinä Jere päätti kuitenkin yrittää uudelleen, mutta jonottaessaan hän oli lorotellut toisen jonottajan nilkoille.

Lopulta tilanne eskaloitui painiin järjestysmiesten kanssa ja poliisit tulivat paikalle viemään Jeren rahoittumaan.

Lue lisää: Näin Jere Karalahti örvelsi itsensä poliisin huomaan: etuilua, sekoilua ja sanaharkkaa ravintolajonossa – katso kaikki kohukuvat Leviltä!

Jere puolestaan kohautti Levillä.
Jere puolestaan kohautti Levillä.

Kahvilabisnes karille

Myös kohuparin raha-asioita on pyöritelty julkisuudessa useita kertoja.

Hyvinvointiyrittäjänä työskentelevä Nanna pyöritti viime kesänä kahvilatoimintaa Keravan kartanolla. Mutta tammikuussa Seiska kertoi, että kahvilabisnes ei ottanut tuulta siipien alle, sillä Soul Bowl Cafe joutui sulkemaan ovensa.

Tämän vuoden tammikuussa kahvilayritys ilmoitettiin protestilistalle maksamattomien eläkevakuutusmaksujen takia. Velkaa eläkeyhtiö Ilmariselle oli tuolloin 44 674 euroa. Syksyllä yritys sai velkoomustuomion, sillä firma ei ollut kuitannut rakennusyhtiölle 6820 euron saatavaa.

Lue lisää: Nanna Karalahden kahvilabisnes meni pahasti kiville: liike sulki jo kesällä, 45 000 euron velka protestilistalle

Jere on puolestaan ollut useasti ulosoton asiakas. Maaliskuussa Seiska kertoi ex-kiekkoilijan olevan maksuja pystyssä verottajan lisäksi muun muassa entiselle vaimolleen, asianajajalle ja vapaaotteluorganisaatioille.

Lue lisää: Jere Karalahden ulosottorekisteri paljastaa: asianajaja, ex-vaimo ja vapaaottelijat vailla rahojaan!

Lue lisää Kääk-juoruja tuoreimmasta Seiskasta!

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »