fbq
Uutiset
12.03.2019 20:30
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus & nelonen media
daniel ja eveliina
Bile-Dani ja Eveliina-kihlattu tarttuivat unelmaansa – muutto ulkomaille: ”Kohtalaisen kovat kämppäkriteerit eli postikorttimaisema”
Uutiset
12.03.2019 20:30
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus & nelonen media

Kun Seiska vieraili Bile-Danin ja hänen Eveliina-rakkaansa luona Lahdessa, paljasti pariskunta haaveilevansa ulkomaille muutosta. Nyt sen aika on tullut.

Dani ja Eve ovat nimittäin parhaillaan etsimässä asuntoa Espanjasta, jonne he aikovat muuttaa vielä tämän kevään aikana. 

- Tottakai muutamme heti vain kun just se täydellinen kämppä löytyy ja löydetään Laden asunnollemme hyvä vuokralainen. Tällä hetkellä meillä on buukattu asuntonäyttöjä seuraavalle neljälle päivälle. Meillä on aika korkeat kämppäkriteerit. Haluamme jotain mikä muistuttaa nykyistä asuntoamme Lahdessa eli valoista ja vaaleaa, iso terassi, kolmen tai neljän huoneen asunto, näkymä merelle eli toisin sanoen postikorttimaisemaa etsitään, Dani kertoo Seiskalle. 

Lue lisää: Kääk, uskoisitko?! Tämän Temptation Island Suomi -konkarin biisejä on striimattu jo yli 1,4 miljoonaa kertaa!

kihlaus
Lue lisää: Näin Temptation Island Suomen Bile-Dani kosi rakastaan: ”Sitten pyysin Eveä laittamaan silmät kiinni”

Irtisanoutui palkkatyöstä

Dani irtisanoitui muutama viikko sitten päivätyöstään ITC-alalla. Hän työskenteli yrityksessä omien sanojensa mukaan hyvän tiimin kanssa, mutta halu ulkomaille vei voiton. 

Eve on jo pidempään pyörittänyt omaa yritystään hyvinvointivalmennuksen parissa. Nyt Danikin on hypännyt mukaan.

-Meillä on jo 100 päinen tiimi, joten meinasi kädet loppua. Dani on auttanut minua ja hän on mukana entistä enemmän. Nyt meillä on mahdollisuus hyödyntää molempien vahvuuksia, Eve kertoo iloisesti. 

Ajatus muutosta on kytenyt pariskunnan mielessä jo pitkään, mutta viime syksynä pari päätti vihdoinkin tarttua yhteen unelmistaan. 

-Tulimme auringosta Suomen koleaan syksyyn ja todettiin, että tämä saa olla viimeinen kerta. Nyt vain nautimme elämästä ja palaamme sitten Suomeen, jos siltä sattuu tuntumaan. Pystyn hoitamaan musiikkiuraani täältäkin, sillä Malagasta lentää kotiin vain muutamia tunteja. Se vain vaatii enemmän ajanhallintaa ja suunnittelua, Dani pohtii. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jymypaljastus! Me ollaan Even kanssa pitkään jo mietitty ja muhittu muuttoa etelään, missä saadaan nauttia auringosta ja elävistä ihmisistä enemmän kuin kotisuomessa ja nyt meidän unelma vihdoin on konkretisoitumassa! Me ollaan nyt asunnonhaku reissulla Espanjassa ja ollaan muuttamassa tänne ja aikeissa toteuttaa meidän yhteisiä unelmia!🤩 . Irtisanoin itseni jo pari viikkoa sitten esimiestyöstäni ICT-alalla, jotta voisin keskittyä enemmän @munlainenjuttu tiimin kehittämiseen yhdessä @roosaeveliinaa kanssa. Oltiin viime viikolla IMM koulutuksessa Floridassa sekä Miamissa, joka vain antoi lisäpontta siihen, että tää on just sitä mitä mä haluan tehdä! Jos suakin kiinnostaa tää mahdollisuus, laita koodii!📲 . Tämä toki ei vaikuta musiikkiuraan ainakaan negatiivisella tavalla, koska ympäristö ja sen tuomat vibat heijastuu aina musiikkiin ja sen sanomaan, jonka uskon olevan se puuttuva elementti siihen lopulliseen ponnahdukseen. Demoja on useampi jo plakkarissa ja niitä on viilattu jo hyvä tovi ja tällä hetkellä mietitään joukkojen kanssa, että mikä olisi ensimmäinen sinkku joka julkaistaan tulevalta EP:ltä. Keikkailu ja sen toteuttaminen toki tulee olemaan jatkossa vielä enemmän suunnittelun sekä kalenteroinnin varassa, mutta emme nähneet sitä ongelmana keikkamyyjien sekä promoottorien kanssa.🙌🏻 Oon tosi fiiliksissä että oon saanu tämmöisen mahdollisuuden ja ehkä jopa vähän uskallusta toteuttaa tämmöisen tempauksen ja isoin kiitos kuuluu tästä mun upealle tulevalle vaimolle, joka on jaksanut aina jakaa ja uskoa tähän mahdollisuuteen! Joten kiitos @roosaeveliinaa ja kaikki fanit sekä kuuntelijat! Mä olen jatkossa sitten vissiin Bile-Arska-Dani!😎 #sun #spain #fitline #fitlineman #jobopportunity

Henkilön Daniel Lehtonen (@biledanilol) jakama julkaisu


 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »