fbq
Uutiset
14.04.2020 18:02
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan toimitus
Thumb
Raju bileputki pääsiäisenä! Sofia Belórf ja Stefan Therman huristelivat Mersu-limusiinilla juhlista toisiin – paparazzikuvat!
Uutiset
14.04.2020 18:02
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan toimitus

Kolmiodraaman takia kohuotsikoihin päätyneet Sofia Belórf, 30, ja liikemies Stefan Therman, 32,  ovat viettäneet poikkeuksellisen vauhdikasta juhlaelämää pääsiäispyhien yli. Stefu onkin hemmotellut Sofiaa oikein olan takaa. Pelimiehenä Stefu oli hankkinut Sofian kyydittämiseen omalla kuljettajalla varustetun Mercedes-limusiinin!

Erosotku

Stefan on juuri eronnut kihlatustaan Martinasta. Ennen kuin asia tuli julki Martinan Instagramissa, oli Seiskaan satanut vinkkejä Stefun ja Sofian lämpimistä väleistä. Seiskan paparazzikuvat todistavat, että huhut eivät olleet tuulesta temmattuja. 

Ero! Stefan ja Marinan suhde on ohi: "Olen surullinen, mutta pärjään"

Stefanin exä Martina on kertonut Iltalehdelle, että hänen ja Stefanin eron taustalla oli kolmiodraama. Stefu puolestaan on kiistänyt Ilta-Sanomille, että hänellä olisi meneillään suhde Sofia Belórfin kanssa. Seiska on kuitenkin saanut selville paljon uutta tietoa.

Seiska mm. paljasti pääsiäismaanantaina, että Stefan järjesti itselleen hankaluuksia päätymällä Raaseporin poliisiasemalle epäiltynä rattijuopumuksesta. 

 

Synttärit!

Huhtikuun alussa Stefu järjesti Sofialle syntymäpäiväjuhlat. Kaksikko kurvasi kuljettajalla varustetulla limolla Helsingin Hietalahden rannan Fyllis-ravintolaan. 
Sieltä romanssihuhujen pyörteissä oleva kaksikko jatkoi matkaa Espoon ökyalueelle Westendiin. Westendissä Sofia ja Stefu juhlivat syntymäpäiviä seuraavaan päivään saakka! Limusiini oli biletalon edessä parkissa vielä myöhään maanantai-iltana.

Instagram

Sofia julkaisi synttäreiltään kuvan upeasta asustaan!

Pääsiäisralli

Pääsiäisenä Sofia viihtyi jälleen Stefun järkkäämän limusiinin kyydissä. Pääsiäismaanantaina Sofia matkasi sillä kämpilleen Helsingin keskustaan. Pari tuntia levättyään Sofia lähti Stefun luokse, ja lisäsi jopa limusiinin kyydistä videon Instagramiin. 

set

Kuski toi virvokkeita 

Bileet jatkuivat Stefun asunnolla myöhään seuraavan päivän iltaan saakka. Virvokkeet selvästikin uhkasivat loppua, joten limusiinin kuljettaja kävi hieman ennen iltayhdeksää hakemassa rakastavaisille kaksi muovikassillista juomia! 

Tsekkaa tästä Seiskan erikoistoimittaja-paparazzi Panu Hörkön Instagram !

eee

Paparazzi iski! Sofia poistuu Stefun kämpiltä, mukanaan Bambi-koira

yiiiii