fbqMissi Maria Mustosen kanssa Filippiineillä pidätetyltä huumekauppiaalta löytyi myös aseita – kuvat! | Seiska
Uutiset
17.06.2017 08:31
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
maria mustonen miss helsinki -kisoissa
Missi Maria Mustosen kanssa Filippiineillä pidätetyltä huumekauppiaalta löytyi myös aseita – kuvat!
Uutiset
17.06.2017 08:31
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Viikonlopun kohutuimpia uutisia oli suomalaisnaisen pidätys Filippiinien Manilassa. Seiskan selvityksen mukaan kyseinen nainen on lukuisista kauneuskilpailuista, kuten Miss Helsinki -kisasta tuttu Maria Mustonen, 26.

Hän on Filippiineillä pidätetty suomalaismissi: Maria Mustonen on häikäisevä kaunotar!

Philippine Daily Inquirer -paikallislehden mukaan Maria pidätettiin Noonie-lempinimellä tunnetun huumekauppiaan kotiin tehdyn ratsian yhteydessä.

Noonielta löydettiin 200 grammaa ”shabua” eli paikallista metamfetamiinia, 50 grammaa kokaiinia ja 163 ekstaasitablettia. Lisäksi asunnossa oli käsiaseita.

Tällainen Filippiineillä pidätetty missi Maria Mustonen on: suurlähettilääksi tähtäävä diplomaattikurssilainen!

aselöytö
Filippiinien poliisin julkaisemissa kuvissa näkyy pidätetty huumekauppias, aseet ja takavarikoidut huumeet. Kuva: YouTube

Viranomaisten mukaan Noonie on myöntänyt käyttävänsä huumeita mutta on kiistänyt olevansa huumekauppias. Maria puolestaan on vakuuttanut olevansa syytön. Kaunotar on sanonut, ettei ole koskaan edes käyttänyt huumeita.

Filippiineillä huumeratsiassa pidätetyn missin Maria Mustosen äiti: Tyttäreni on syytön!

Maria on Seiskan tietojen mukaan yhä pidätettynä. On huomattava, että Filippiineillä pidätyksiä tehdään paljon kevyemmin perustein kuin Suomessa. Viranomaiset eivät ole esittäneet mitään näyttöä Marian osallisuudesta rikolliseen toimintaan.

Kahden maan missi

Suomen missikisojen lisäksi Maria Mustonen on osallistunut kauneuskisoihin myös Filippiineillä. Pidätys onkin herättänyt huomiota myös siellä.