fbq
Uutiset
16.06.2017 08:03
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Maria Mustonen Filipiinit pidätys huumeet
Tällainen Filippiineillä pidätetty missi Maria Mustonen on: suurlähettilääksi tähtäävä diplomaattikurssilainen!
Uutiset
16.06.2017 08:03
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Filippiineillä pidätetty suomalaismissi on Miss Helsinki -kisaankin osaa ottanut Maria Mustonen, 26.

HÄN ON FILIPPIINEILLÄ PIDÄTETTY SUOMALAISMISSI: MARIA MUSTONEN ON HÄIKÄISEVÄ KAUNOTAR!

Seiska tapasi Marian Miss Helsinki -finalistien bikinikuvauksissa viime vuonna. Tuolloin kaunotar kertoi tulevaisuuden suunnitelmistaan.

– Olen diplomaattikurssilla, eikä minulla ole sitä enää paljon jäljellä. Haluan pyrkiä tulevaisuudessa suurlähettilääksi. Minulla on kaksoiskansalaisuus, joten tulevaisuudessa haluaisin toimia Suomen Filippiinien suulähettiläänä, koska hallitsen molemmat kielet, Maria kertoi.

Marian äiti on Filippiineiltä ja isä Suomesta.

FILIPPIINEILLÄ HUUMERATSIASSA PIDÄTETYN MISSIN MARIA MUSTOSEN ÄITI: TYTTÄRENI ON SYYTÖN!

– Olen matkustanut maiden välillä lapsesta asti, enkä osaa sanoa, kummassa maassa asun enemmän. Olen yleensä Filippiineillä kolme kuukautta ja tulen muutamaksi kuukaudeksi Suomeen. Toimin Suomessa yrittäjänä, ja meillä on ollut äidin kanssa oma siivousfirma pääkaupunkiseudulla kymmenen vuotta, Maria sanoi tuolloin.

Tuttu tv:stä

Maria ansaitsee elantonsa myös mallintöillä.

– Teen Filippiineillä viihdealan töitä. Suomen Fox-kanava tuli reilut pari vuotta sitten tekemään minusta televisioon dokumentin, jota näytetään edelleenkin kanavalla. Näytin Jaakko Selinille elämääni Filippiineillä ja tutustuimme maan kulttuuriin. 

Kaunottarelta löytyy Filippiineiltä myös oma kulta.

– Olemme seurustelleet poikaystäväni kanssa yli neljä vuotta. Hän on filippiiniläinen ja toimii yrittäjänä. Sen vuoksi hän ei pysty kovin usein lähtemään kanssani Suomeen, Maria paljasti.