Uutiset

Filippiineillä huumeratsiassa pidätetyn missin Maria Mustosen äiti: Tyttäreni on syytön!

15.06.2017 09:11

Suomalaisnainen pidätettiin viime viikon lopulla Filippiinien Manilassa. Seiskan selvityksen mukaan kyseinen nainen on lukuisista kauneuskilpailuista tuttu Maria Mustonen, 26.

Philippine Daily Inquirer -paikallislehden mukaan Maria pidätettiin Noonie-lempinimellä tunnetun huumekauppiaan kotiin tehdyn ratsian yhteydessä.

Noonielta löydettiin 200 grammaa ”shabua” eli paikallista metamfetamiinia, 50 grammaa kokaiinia ja 163 ekstaasitablettia. Lisäksi asunnossa oli käsiaseita.

Viranomaisten mukaan Noonie on myöntänyt käyttävänsä huumeita mutta on kiistänyt olevansa huumekauppias. Maria puolestaan on vakuuttanut olevansa syytön. Kaunotar on sanonut, ettei ole koskaan edes käyttänyt huumeita.

Tilanne on epäiltyjen suhteen varsin vakava, sillä Filippiineillä pienistäkin huumausainemääristä on usein seurauksena kuolemantuomio. Huumeet ovat Filippiineillä kuuma tabu. Maan presidentti Rodrigo Duterte on julistanut muun muassa sodan huumeiden käyttäjiä vastaan. Maan poliisilla on avoin valtakirja tappaa huumeidenkäyttäjiä tai sellaiseksi epäiltyjä ilman minkäänlaisia seuraamuksia.

Äiti lähti tyttärensä luo

Seiska tavoitti maanantaina Marian äidin. Mariaa Filippiineille auttamaan lähdössä ollut äiti sanoi olevansa täysin vakuuttunut siitä, että Maria on syytön.

– Tyttäreni oli väärässä paikassa väärään aikaan, hän on sivullinen uhri, äiti sanoi.

Lue koko juttu tänään ilmestyneestä Seiskasta ja seuraa tilanteen etenemistä netissä!

Teksti:Panu Hörkkö ja Katja Lintunen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!