Uutiset

Martina Aitolehti ja naapurit raivostuivat! Stefan Thermanin ja Sofia Belórfin raju bileputki – paparazzikuvat Seiskassa!

29.04.2020 06:01

Vietettyään pari päivää Hangossa Martina Aitolehden kanssa Stefan "Stefu" Therman palasi viime viikon tiistaina Helsinkiin Sofia Belórfin luokse. Kohupari käynnisti jälleen sellaiset bileet, että heikkopäisimpiä hirvitti.

Lue myös: Nyt menee sekavaksi: eron halunnut Martina Aitolehti ja Stefan Therman tyytyväisinä yhdessä – sydämiä somessa!

Koronan vuoksi pariskunnalla on ollut bilepaikat vähissä. Tällä kertaa Stefu ja Sofia menivät ensin juhlimaan Helsingin Kuusisaareen erään liikemiehen asunnolle.

Sieltä kohupari jatkoi keskiviikon puolella Martinan ja Stefun kotiin Helsingin Eiranrantaan. Tai oikeastaan voidaan puhua vain Martinan asunnosta, sillä hän on siellä kirjoilla. Stefun osoite on virallisesti Hangossa.

Lue myös: Oho! Sofia Belórf lähti niiskuttaen Stefun bilekämpältä: nuoli kielellä nenäänsä – paparazzikuvat!

Martina Aitolehti asuu Helsingin äveriäiden keskellä Eiranrannassa.
Martina Aitolehti asuu Helsingin äveriäiden keskellä Eiranrannassa.

Pippaloivat parvekkeella

Juhlista tupsahteli Seiskalle lukuisia vinkkejä. Eiranrannan asuintalot ovat lapsiperheiden, diplomaattien ja varakkaiden eläkeläisten tyyssija, eikä siellä ole moisiin rälläämisiin totuttu.

Kun paparazzi ehätti paikalle, meno oli yltynyt jo hurjaksi. Hilpeä Sofia keimaili parvekkeella Stefun heiluessa hänen vierellään drinkkejä kumoten ja tupakkaa tuprutellen.

Lue myös: Raju bileputki pääsiäisenä! Sofia Belórf ja Stefan Therman huristelivat Mersu-limusiinilla juhlista toisiin – paparazzikuvat!

Martina ei ilahtunut lainkaan kuultuaan Sofian viettävän aikaa hänen asunnollaan.

Minkälainen nainen nauttii hengailla toisen rakentamassa kodissa? Minun ja lasten tuoksuissa ja omaisuuden keskellä? Missä moraali ja missä empatia? Martina kyseli Instagramissa.

Lue myös: Nyt meni Martina Aitolehden kuppi nurin - suorasanainen purkaus somessa kolmiodraamasta: "Missä moraali ja empatia?"

Juhlat jatkuivat läpi yön. Naapurit hiiltyivät remubileistä pahemman kerran.

 

Lue lisää ja katso kuvat Stefanin ja Sofian bileputkesta keskiviikkona ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto ja Panu Hörkkö
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!