fbq
Uutiset
26.04.2020 19:22
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto
Martina Aitolehti ja Stefan Therman
Nyt menee sekavaksi: eron halunnut Martina Aitolehti ja Stefan Therman tyytyväisinä yhdessä – sydämiä somessa!
Uutiset
26.04.2020 19:22
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto

Martina Aitolehden, Stefan Thermanin ja Sofia Belórfin kolmiodraama on ollut viihdemaailman puhutuimpia aiheita parin viikon ajan.

Pari viikkoa sitten Martina Aitolehti ilmoitti Instagram-tilillään eronneensa pitkäaikaisesta rakkaastaan Stefan Thermanista. Martinan mukaan eron syynä oli Katiska-jutussa tuottamuksellisesta rahanpesusta ja huumausainerikoksesta syytetty Sofia Belórf.

Hiljattain uuden Elämäsi kunnossa -kirjan julkaissut Martina purskahti itkuun Vappu ja Marja Liven haastattelussa purkaessaan tuntemuksiaan eron jälkeen.

 

Yhdessä Hangossa

Erosta huolimatta Martina ja Stefan ovat viettäneet aikaa yhdessä Hangossa. Muutama päivä sitten Martina vakuutti Instagram-tilillään julkaisemassaan kirjoituksessa, ettei hän ole palaamassa yhteen Stefanin kanssa.

- Koen äärimmäisen tärkeäksi luoda hyvät suhteet jatkoa ajatellen. Elämä jatkuu vanhempina - yhdessä. Ollaan oltu täällä kohta kuusi viikkoa ja vielä about saman verran edessä. Lapsilla on parempi olla täällä nyt tämä poikkeustila. Rakkautta ja rauhaa! Mä itken edelleen (viimeksi tänään) ja koitan saada rikkinäisen sydämeni parantumaan, hän kirjoitti.

Eilen lauantaina Martina julkaisi Instagram-tilinsä Stories-osiossa kuvan katetusta pöydästä.

- Palvelu pelaa, hän kirjoitti kuvaan sydämen kera.

Tänään sunnuntaina Martina puolestaan julkaisi videon, jossa hän kuvasi koiriaan ja sängyllä makaavaa Stefania. Hämmentäväksi tilanteen tekee se, että Martina käyttää Stefaniin liittyvissä julkaisuissa niin paljon sydän-emojeja.

 

Suorasanainen piikki

Martina on myös sivaltanut Sofiaa Instagram-julkaisuissaan. Torstaina hän nimittäin julkaisi kirjoituksen, jonka sanoma ei jäänyt kenellekään epäselväksi.

- Minkälainen nainen nauttii hengailla toisen rakentamassa kodissa? Minun ja lasten tuoksuissa ja omaisuuden keskellä? Missä ja moraali ja missä empatia? Martina kirjoitti.

 

Sofialta haikea julkaisu

Sofia Belórfin Instagram-julkaisut ovat vähintään yhtä hämmentäviä. Hän on julkaissut Stories-osiossaan englanninkielisiä kirjoituksia, jotka liittyvät ihmissuhteen päättymiseen ja elämässä eteenpäin menemiseen.

- Muista tämä: Kukaan ei ole stressaamisen arvoinen. Mene eteenpäin. On ihan ok jättää ihminen taakseen. Mene, ja etsi itsesi. Maailma on sinun, ja elämä jatkuu, Sofian julkaisemassa teksissä luki.

Eilen lauantain hän puolestaan julkaisi kuvan, jossa oleva kirjoitus viittasi ikävään ja unohtamisen haluun.

- She misses him but she wants to forget, kuvassa luki.

Toistaiseksi on epäselvää, ovatko Sofian julkaisut tarkoitettu tutkintavankeudessa istuvalle Niko Ranta-aholle vai Hangossa Martinan kanssa olevalle Stefanille.

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »