fbqNyt meni Martina Aitolehden kuppi nurin - suorasanainen purkaus somessa kolmiodraamasta: "Missä moraali ja empatia?" | Seiska
Martina AItolehti

Nyt meni Martina Aitolehden kuppi nurin - suorasanainen purkaus somessa kolmiodraamasta: "Missä moraali ja empatia?"

Uutiset | 23.04.2020 10:10

Mediapersoona Martina Aitolehti, 37, ilmoitti pääsiäisenä, että suhde liikemies Stefan "Stefu" Thermaniin, 32, on ohi. Pariskunta piti yhtä liki vuosikymmenen ja heillä on yksi yhteinen lapsi. Suhteessa on ollut välillä myrskyisääkin, mutta pyhinä räjähtänyt kolmiodraama oli voimakkuudeltaan jo hurrikaaniluokassa.

 

Martinalle on siis tullut ilmi, että Stefu on tapaillut jo jonkin aikaa somepersoona Sofia Belórfia, 30. Tapailusta oli liikkunut huhuja jo jonkin aikaa, mutta viimeistään Seiskan paparazzikuvat paljastivat, että Sofia ja Stefu viettävät paljonkin aikaa yhdessä. Torstaina 23.4. Martina avasi sanaisen arkkunsa Instagram Storyssa ja latasi viiltävät rivit Sofian ja Stefun suuntaan. 

Minkälainen nainen nauttii hengailla toisen rakentamassa kodissa? Minun ja lasten tuoksuissa ja omaisuuden keskellä? Missä moraali ja missä empatia? 

Jäähyväiset Nikolle?

Sofian mies Niko Ranta-aho istuu vankilassa ja odottaa tuomiota törkeistä huumausainerikoksista. Tähän asti Sofia on kertonut pysyvänsä Nikon rinnalla, vaikka mitä tapahtuisi. Nyt kaikki näyttää muuttuneen äkisti. Nikoa tieto Sofian ja Stefun tapailusta on ottanut koville.  Sofia puolestaan julkaisi kuluneella viikolla IG Storyssaan pienen mietelauseen (poistunut jo näkyviltä), joka vaikuttaa kokonaisuuteen nähden varsin merkitsevältä. 

Muista tämä: 
Kukaan ei ole stressaamisen arvoinen. Mene eteenpäin. On ihan OK jättää ihminen taakse.
Mene, ja etsi itsesi. Maailma on sinun ja elämä jatkuu.

Onko kyseessä virtuaalinen jäävyväinen Nikolle? Jos on, niin sitä herra ei ainakaan omakätisesti pääse somesta katsomaan. Toisaalta kyseessä voi olla terveinen ihan kenelle vaan Sofian tuttavalle. Niitä nimittäin riittää, sillä fitness-kaunottaren IG-tiliä seuraa yli 71 tuhatta silmäparia.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!