fbq
Uutiset
14.04.2020 20:05
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan toimitus
Sofia B
Oho! Sofia Belórf lähti niiskuttaen Stefun bilekämpältä: nuoli kielellä nenäänsä – paparazzikuvat!
Uutiset
14.04.2020 20:05
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan toimitus

Martina Aitolehden, 37, ja Stefan ”Stefu” Thermanin, 32, ero on ollut pääsiäisen kuumin puheenaihe. Aihe sai pääsiäismaanantaina lisää bensaa liekkeihin, kun Martina kertoi Iltalehdelle suhteen kaatuneen kolmiodraamaan. Stefu puolestaan kiisti asian Ilta-Sanomille. Joka tapauksessa, Martinan mukaan Stefu on ollut salasuhteessa kohukaunotar Sofia Belórfin kanssa.

Seiskan vahvistettujen tietojen mukaan Stefu ja Sofia ovat viihtyneet romanttisissa merkeissä toistensa kanssa jo kuukausia. Sofian Niko-rakas on puolestaan istunut tutkintavankeudessa, ja tulee viettämään todennäköisesti linnassa useita vuosia. 

 

Paljastavat kuvat

Salasuhteesta saatiin lisävahvistus pääsiäismaanantain aamuna, kun Sofia bongattiin Stefun vuokraaman Mersun limusiinin kyydistä. Tällä kertaa kohukaunotar biletti Stefun kanssa liikemiehen salakämpällä Espoon Kivenlahdessa. 

Seiskan paparazzi ikuisti Sofian poistumasta asunnolta kello kahden jälkeen. Kaunottaresta näki kauas, että hän oli väsähtäneessä olotilassa. Vaikka Sofialla oli aurinkolasit silmillään, niin aurinko tuntui häikäisevän häntä ikävästi.

Tsekkaa tästä Seiskan erikoistoimittaja-paparazzi Panu Hörkön Instagram! 

Paparazzi iski Espoossa! rr

Sofialla oli selkeästi iskenyt nuha, sillä hän niiskutti jatkuvasti nenäänsä. Kävellessään autolle Sofia nuolaisi kielellään nenäänsä ja ylähuultaan. Ennen kun Sofia hyppäsi limusiinin takapenkille, niin hän niisti nenänsä ronskisti sormiinsa.

Pikku Bambi kulki tiiviisti mukana

et

Ei ihan yltänyt lipaisemaan nenää.... 

nuolee nenää