Uutiset
Katso kuva!

Kuvaharvinaisuus! Martina Aitolehti julkaisi rakkauden täyteisen yhteiskuvan Stefan Thermanin kanssa - "Tän tyytyväisempi en voisi olla!"

24.07.2019 16:52

Hyvinvointivalmentaja ja liikunta-alan yrittäjä Martina Aitolehti, 37, osallistui viime viikonlopuna Joroisissa Finntriathlon-kilpailuun, jossa hän ylsi peräti 15:nnelle sijalle.

Triathloniin hurahtanut Martina kertoo nyt Instagramissa, että kyseinen kisa päätti samalla hänen kautensa lajin parissa. 

Kohukaunotar julkaisi some-tilillään hempeän yhteiskuvan avomiehensä Stefan Thermanin kanssa, ja kuvatekstissä hän kertoo tunnelmiaan triathlon-kauden huipennuksesta.

Testaa: Martina Aitolehti -tietovisa! Tiedätkö kaiken koko kansan kohukaunottaresta? Testaa!

- Fiilis kun kausi on paketissa, treenimotivaatio huipussa ja saat keskittyä perheeseen ja ystäviin. Tää kausi toi mukanaan valtavasti varmuutta ja tietty kokemusta lisää jokaiseen lajiin ja tästä on enemmän kun hyvä jatkaa seuraavaan kauteen, kroppa ehjänä ja kunto huipussa, Martina kirjoittaa.

- Tän tyytyväisempi en voisi olla ja suunnitelmat valmentajien kanssa erittäin selkeät.

Stefan esiintyy Martinan Instagramissa aina aika ajoin Instagram Stories -videoissa, mutta Martina on julkaissut yhteiskuvia pariskunnasta vain harvoin. Nyt yhteiskuvien julkaisutahti on kiivastunut, sillä Martina laittoi itsestään ja Stefanista pariskuntaotoksen Instagramiin myös viikonloppuna.

Lue lisää: Stefan-rakas muutti Hankoon! Kohukaunotar Martina Aitolehti tyhjensi pariskunnan Helsingin luksuskodin!

Raju julkisuusmylläkkä

Martina on ollut viime viikot tiiviisti kohujen keskellä.

Julkisuusmylläkkä villiintyi heinäkuun alkupuolella, kun Martina hyökkäsi Ruisrockissa festivaalin vip-alueella ex-missi Sara Siepin kimppuun. Martina raivostui Saralle, koska NHL-tähti Rasmus Ristolainen juhli Saran seurueessa.

Lue lisää: Raju välikohtaus Ruisrockissa! Martina Aitolehti hyökkäsi Sara Siepin kimppuun!

Lue lisää: ”Jos ystävä ei olisi tullut väliin, Martina olisi lyönyt Saraa” – Julkkiskaunottaret todistivat Martina Aitolehden ja Sara Siepin käsirysyä!

Lue lisää: "Mitä v*ttua teet Rasmuksen kanssa!" – lähipiiri paljastaa: NHL-tähti Rasmus Ristolainen Martina Aitolehden ja Sara Siepin käsirysyn taustalla!

Pian uutisen jälkeen paljastui, että Martinaa epäiltiin ajoneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Kohukaunotar oli aiemmin tänä vuonna menettänyt ajokorttinsa sakkojen vuoksi ja määrätty kolmen kuukauden ajokieltoon, mutta hänet oli silti saatu kiinni ratista ajokiellon aikana.

Lue lisää: IL: Martina Aitolehden kortti meni hyllylle sakkojen takia - ajoi silti ja joutuu käräjille

Kohuviikon päätteeksi Martina ja hänen avopuolisonsa Stefan heittivät hyvästit Helsingin Tähtitorninmäellä sijaitsevalle luksuskodilleen. Seiskan paparazzi oli paikalla, kun Martina kantoi tavaroitaan ulos asunnosta ja vei ne muuttoautolla varastoon syrjäiselle teollisuusalueelle.

Lue lisää: Kohukaunotar Martina Aitolehti johti muutto-operaatiota tiukoissa treenihousuissa – kuvat!

Lue lisää: Kuvat vain Seiskassa! Martina Aitolehden itkuviikolle yllättävä päätös – kohukaunotar jätti luksuskodin ja muutti tavarat varastoon!

Stefan puolestaan vaihtoi muuton yhteydessä virallisen kotiosoitteensa Hankoon, missä pariskunnalla on vapaa-ajan asunto.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, minne varastoon viedyt huonekalut ja sisustus päätyvät.

Lue lisää: Ruisrockissa riehunut Martina Aitolehti täytti 37 vuotta – hehkuttaa elämäänsä somessa: ”Elän parasta aikaa!”

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!