Katso kuvat!

Kohukaunotar Martina Aitolehti johti muutto-operaatiota tiukoissa treenihousuissa – kuvat!

Uutiset | 24.07.2019 07:51

Seiska kertoi aikaisemmin Martina Aitolehden, 37, viikonlopusta Ruisrockissa, jossa kaunottaren juhlinta riistäytyi käsistä hänen käydessään yllättäen ex- Miss Suomi Sara Siepin, 28, kimppuun.

Seiskan tietojen mukaan raivokohtauksen aiheutti Saran seuranpito paikalla olleen NHL-tähden Rasmus Ristolaisen kanssa.

– Martina karjui Saralle: "Mitä v*ttua teet Rasmuksen kanssa", paikalla olleet raportoivat Seiskalle.

Lue lisää: "Mitä v*ttua teet Rasmuksen kanssa!" – lähipiiri paljastaa: NHL-tähti Rasmus Ristolainen Martina Aitolehden ja Sara Siepin käsirysyn taustalla!

Toissa perjantaina puolestaan paljastui, että Martina oli aiemmin tänä vuonna menettänyt ajokorttinsa sakkojen vuoksi. Asiasta uutisoineen Iltalehden mukaan seurauksena oli kolmen kuukauden ajokielto.

Seiska kertoi Martinan rajusta hyökkäyksestä viime viikolla.
Seiska kertoi Martinan rajusta hyökkäyksestä toissa viikolla.

Salamyhkäisiä viestejä

Ruisrock-välikohtauksesta kertoneen Seiskan ilmestymisen jälkeen Martina julkaisi useita tunteikkaita ja itkuisia tilityksiä Instagramissa.

Olisi niin paljon sanottavaa, mutta pidän ne sisälläni ja kasvakoon se jonkinlaiseksi viisaudeksi ja voimaksi. Yhtä asiaa en tule ikinä ymmärtämään, miksi kukaan haluaa tässä elämässä kenellekään pahaa? Tuskin kukaan täällä voi sanoa että elämä on helppo laji, Martina kirjoitti viime torstaina.

Lue myös: ”Jos ystävä ei olisi tullut väliin, Martina olisi lyönyt Saraa” – Julkkiskaunottaret todistivat Martina Aitolehden ja Sara Siepin käsirysyä!

Seuraavina päivinä kohukaunotar julkaisi vieläkin salamyhkäisemmät päivitykset:

Itkut on itketty ja tänään on tulossa hyvä päivä! Keskityn hyviin asioihin ja nautin niistä.

Ollaan eletty aika raskasta ja epätodellista viikkoa. Olen itkenyt varmaan koko vuoden edestä ja seisonut tossa peilin edessä miettimässä montaakin asiaa. Se kuuluu elämään ja ilman näitä tunteita ei olisi kasvua.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Itkut on itketty ja tänään on tulossa hyvä päivä! ☀️ Keskityn hyviin asioihin ja nautin niistä. . #muuttovalmis

A post shared by Martina Aitolehti (@martinaaitolehtiofficial) on

Lue myös: Kämppä vaihtoon! Martina Aitolehti ja Stefan-rakas muuttavat Helsingin luksusalueelta - kuva!

Täydet lastit

Liittyvätkö päivitykset Ruisrock-riehumisen aiheuttamiin omantunnontuskiin vai käynnissä olleeseen muuttoon, jää lukijan tulkinnan varaan.

Joka tapauksessa Martina pakkasi loppuviikosta tavaransa muuttolaatikoihin ja heitti hyvästit hänen ja Stefan Thermanin yhteiselle luksuskodille Helsingin Tähtitorninmäellä.

Martina ja Stefan muuttivat Helsingin Tähtitorninmäellä sijaitsevaan luksuskotiin kaksi vuotta sitten.
Martina ja Stefan muuttivat Helsingin Tähtitorninmäellä sijaitsevaan luksuskotiin kaksi vuotta sitten.

 

Seiska seurasi aitiopaikalta, kun kaksi tilavaa muuttoautoa pakattiin täyteen tavaroita kohukaunottaren johdolla. Muuttokuormaan lastattiin laatikoiden lisäksi muun muassa tuoleja, sänkyjä ja sisustuskasveja.

Kovakuntoinen Martina johti muutto-operaatiota sporttisesti pukeutuneena. Toisin kuin Martina on antanut somepäivityksissään ymmärtää, muuttokuorma päätyi uuden kodin sijaan syrjäiselle teollisuusalueelle.
Kovakuntoinen Martina johti muutto-operaatiota sporttisesti pukeutuneena. Toisin kuin Martina on antanut somepäivityksissään ymmärtää, muuttokuorma päätyi uuden kodin sijaan syrjäiselle teollisuusalueelle.

 

Stefania ei muuttopuuhissa näkynyt. Hänkin on kuitenkin karistanut parin yhteisen kodin tomut jaloistaan, sillä liikemiehen virallinen kotiosoite on viime perjantaista lähtien ollut Helsingin sijaan Hangossa.

Muhkeat sängyt pakattiin toiseen muuttoautoon.
Muhkeat sängyt pakattiin toiseen muuttoautoon.

 

Lue myös: Nipisteli Benjamin Peltosta! Sara Siepin kimppuun käyneen Martina Aitolehden käytös ihmetytti Ruisrockissa – ”En tunne häntä laisinkaan!”

Muuttokuorma teollisuusalueelle

Martina ei ole kertonut uuden kodin sijaintia julkisuuteen, ja niinpä Seiskan reportterin yllätys olikin suuri, kun muuttoautot huristelivat idyllisen asuinalueen sijaan keskustan ulkopuolelle, Tähtitorninmäkeen verrattuna syrjäiselle teollisuusalueelle!

Muuttokuorma paljastaa kohuparin suosivan sisustuksessa valkoista väriä.
Muuttokuorma paljastaa kohuparin suosivan sisustuksessa valkoista väriä.

 

Perille päästyään autojen lastit purettiin ja rivakat muuttomiehet kantoivat kaikki tavarat ison teollisuuskiinteistön varastoon. Muuttokuorman purkamisessa Martinaa ei enää näkynyt.

Viikonlopun hän vietti Stefan-rakkaansa ja parin Isabella-tyttären kanssa ratsastuskisoissa Hangossa.

Teksti:Sami Hernesaho
Kuvat:Atte Kajova ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!