Katso kuvat!
Martina Aitolehti

Ruisrockissa riehunut Martina Aitolehti täytti 37 vuotta – hehkuttaa elämäänsä somessa: ”Elän parasta aikaa!”

16.07.2019 14:02

Martina Aitolehti juhlii syntymäpäiväänsä tänään tiistaina. Hän täytti 37 vuotta.

Viime aikoina kohuotsikoissa viihtynyt Martina julkaisi Instagram-tilillään kuvasarjan omista suosikkiotoksistaan. Kuvien yhteydessä hän hehkutti elämäänsä.

Tänään 37 vuotta tätä taianomaista elämää takana ja voin sanoa että elän parasta aikaa. Kokemukset on kasvattanut musta itsevarman ja empaattisen naisen, joka todella tietää mitä haluaa. Olen siunattu saattamaan tähän maailmaan kaksi upeaa tytärtä, joita kohtaan rakkaus on jotain mitä ei edes pysty maallinen selittämään ja jotka on opettanut ( ja opettaa ) eniten elämästä, Martina kirjoitti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tänään 37 vuotta tätä taianomaista elämää takana ja voin sanoa että elän parasta aikaa❣️ Kokemukset on kasvattanut musta itsevarman ja empaattisen naisen, joka todella tietää mitä haluaa. Olen siunattu saattamaan tähän maailmaan kaksi upeaa tytärtä, joita kohtaan rakkaus on jotain mitä ei edes pysty maallinen selittämään ja jotka on opettanut ( ja opettaa ) eniten elämästä. Olen saanut kokea sellaisia asioita mistä moni vain haaveilee ja niin paljon on vielä kokematta. Olen joka päivä valtavan kiitollinen tästä. Fyysinen ja henkinen kunto mitä pidän tärkeänä, on kovempi kuin koskaan ja tiedän että tää on vielä pientä. Vaikka maanvetovoima tekee meille kaikille tehtävänsä näen myös peilikuvani kauniimpana kuin koskaan, enkä tarvitse siihen meikkiä tai hienoja vaatteita, se tunne tulee sisältäpäin. Hyväksyn itseni ja tunnen oloni merkitykselliseksi. . . Keräsin puhelimesta muutaman kuvan ( ja yhden kovistelu videon ), joista tuli hyvä fiilis ja jotka kuvastaa minua. Martina joka tuntee vahvasti maan jalkojensa alla. Rakastan elämää YLI KAIKEN ja musta on siistiä vanheta ja saada kokemusta lisää ❤️ #birthdaygirl #37years . . . Niin ja juhlinko synttäreitä? En ole juhlinut vuosiin. Päivä muiden rinnalla, jolloin vaan pysähdyn pidemmäksi aikaa miettimään mitä sitä oikein on saatu aikaan.

A post shared by Martina Aitolehti (@martinaaitolehtiofficial) on

Hän kertoi näkevänsä itsensä nyt kauniimpana kuin koskaan.

Enkä tarvitse siihen meikkiä tai hienoja vaatteita, se tunne tulee sisältäpäin. Hyväksyn itseni ja tunnen oloni merkitykselliseksi.

Rakastan elämää YLI KAIKEN ja musta on siistiä vanheta ja saada kokemusta lisää.

 

Kahakka festareilla

Martina juhli Ruisrockissa toissaviikonloppuna. Festivaalipäivä sai yllättävän ja ikävän käänteen, kun Martina hyökkäsi ex-missi Sara Siepin kimppuun VIP-alueella.

– Sara oli burgerijonossa ystäviensä kanssa, kun Martina saapui paikalle. Saran ystävä joutui tulemaan väliin, koska tilanne äityi todella pahaksi ja Martina yritti lyödä Saraa, paikalla olleet missit kertovat Seiskalle.

Välikohtauksen jälkeen silminnähden järkyttynyt Sara pakeni paikalta. Seiskan tietojen mukaan Sara ei ole tehnyt tapauksesta rikosilmoitusta.

Lue lisää: ”Jos ystävä ei olisi tullut väliin, Martina olisi lyönyt Saraa” – Julkkiskaunottaret todistivat Martina Aitolehden ja Sara Siepin käsirysyä!

Seiska tavoitti Martinan festariviikonlopun jälkeen. Kohukaunotar kiisti käyneensä Saran kimppuun.

– Ei ole tapahtunut mitään sellaista, mitä väitetään. Ei ollut mitään tappelua. Olin kyllä Ruisrockissa perjantaina, se pitää paikkaansa.

Miksi useat Saran missiystävät kertovat muuta?

– En tajua, miksi tällaisia asioista väitetään. Ei ollut mitään tappelua tai mitään sellaista.

Lue lisää: "Mitä v*ttua teet Rasmuksen kanssa!" – lähipiiri paljastaa: NHL-tähti Rasmus Ristolainen Martina Aitolehden ja Sara Siepin käsirysyn taustalla!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: Timo Korhonen, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!