Martina Aitolehti tyhjensi luksuskodin.

Stefan-rakas muutti Hankoon! Kohukaunotar Martina Aitolehti tyhjensi pariskunnan Helsingin luksuskodin!

19.07.2019 06:06

Kohukaunotar Martina Aitolehti, 37, pakkasi loppuviikosta tavaransa muuttolaatikoihin ja heitti hyvästit hänen ja Stefan Thermanin yhteiselle luksuskodille Helsingin Tähtitorninmäellä.

Seiska seurasi aitiopaikalta, kun kaksi tilavaa muuttoautoa pakattiin täyteen tavaroita kohukaunottaren johdolla. Muuttokuormaan lastattiin laatikoiden lisäksi muun muassa tuoleja, sänkyjä ja sisustuskasveja.

Martina ja Stefan muuttivat Helsingin Tähtitorninmäellä sijaitsevaan luksuskotiin kaksi vuotta sitten.
Martina ja Stefan muuttivat Helsingin Tähtitorninmäellä sijaitsevaan luksuskotiin kaksi vuotta sitten.

 

Lue myös: Kuvat vain Seiskassa! Martina Aitolehden itkuviikolle yllättävä päätös – kohukaunotar jätti luksuskodin ja muutti tavarat varastoon!

Stefania ei muuttopuuhissa näkynyt. Hänkin on kuitenkin karistanut parin yhteisen kodin tomut jaloistaan, sillä liikemiehen virallinen kotiosoite on viime perjantaista lähtien ollut Helsingin sijaan Hangossa.

Virallisten osoitetietojen perusteella Stefanin koti on nykyisin Hangossa.
Virallisten osoitetietojen perusteella Stefanin koti on nykyisin Hangossa.

 

Martina ei ole kertonut uuden kodin sijaintia julkisuuteen, ja niinpä Seiskan reportterin yllätys olikin suuri, kun muuttoautot huristelivat idyllisen asuinalueen sijaan keskustan ulkopuolelle, Tähtitorninmäkeen verrattuna syrjäiselle teollisuusalueelle!

Katso kuvat ja lue lisää Martinan muutosta Seiska Klubista!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Sami Hernesaho
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!