Uutiset

Kuvat vain Seiskassa! Martina Aitolehden itkuviikolle yllättävä päätös – kohukaunotar jätti luksuskodin ja muutti tavarat varastoon!

18.07.2019 08:16

Martina Aitolehdellä, 36, on takanaan poikkeuksellisen tunteikas ja monivaiheinen viikko.

Seiska kertoi viime numerossa Martinan viikonlopusta Ruisrockissa, jossa kaunottaren juhlinta riistäytyi käsistä hänen käydessään yllättäen ex- Miss Suomi Sara Siepin, 28, kimppuun.

Seiskan tietojen mukaan raivokohtauksen aiheutti Saran seuranpito paikalla olleen NHL-tähden Rasmus Ristolaisen kanssa.

Salamyhkäisiä viestejä

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

Ruisrock-välikohtauksesta kertoneen Seiskan ilmestymisen jälkeen Martina julkaisi useita tunteikkaita ja itkuisia tilityksiä Instagramissa.

Liittyvätkö päivitykset Ruisrock-riehumisen aiheuttamiin omantunnontuskiin vai käynnissä olleeseen muuttoon, jää lukijan tulkinnan varaan.

Joka tapauksessa Martina pakkasi loppuviikosta tavaransa muuttolaatikoihin ja heitti hyvästit hänen ja Stefan Thermanin yhteiselle luksuskodille Helsingin Tähtitorninmäellä.

Martina ei ole kertonut uuden kodin sijaintia julkisuuteen, ja niinpä Seiskan reportterin yllätys olikin suuri, kun muuttoautot huristelivat keskustan ulkopuolelle syrjäiselle teollisuusalueelle ja muuttomiehet kantoivat kaikki tavarat ison teollisuuskiinteistön varastoon.

Teksti:Sami Hernesaho
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!