Katso kuvat!

Mahtiökyilyä! Sofia Belórf esitteli somevideolla yli 35 000 euron Presidentti-Rolexiaan: tämä kello on todellinen kultaherkku - kuvat!

Uutiset | 13.10.2020 15:27

Kuten aiemminkin on uutisoitu, fitness-kaunotar Sofia Belórf, 30, pitää näyttävistä ja arvokkaista kelloista.

Sofialla on nähty hienoja kelloja ranteessaan jo vuosikausia, mutta viikonloppuna Sofian Instagram-videotarina kiinnitti huomion erityisellä tavalla. Sofia oli viettämässä lauantaina ravintolailtaa ystävänsä kanssa ja ravintolassa kuvatulla videolla hän kilisteli ystävänsä kanssa.

Kilistellessään Sofian vasemmassa ranteessa lepäsi upea Rolexin kultainen Day-Date 40 -kello, jonka arvo uutena on Rolexin kotisivujen mukaan vähintään peräti 35 600 euroa.

Rannekkeestaan tunnistettava Day-Date 40 kuuluu Rolexinkin mallistossa kalleimpien joukkoon, joten kyse on todella harvinaisesta ja arvokkaasta kellosta. Day-Date -kello tunnetaan myös lempinimellä Presidentti.

Samanlainen tiuku on Suomessa aiemmin nähty ex-räppäri Cheekin eli Jare Tiihosen ranteessa.

Lue myös: 33 000 euron kello! Räppäri Cheek teki arvoesineillä leveilystä taidetta – ranteessa presidenttien suosima öky-Rolex!

Sofia Belórf Rolex Day-Date
Lauantaisessa Instagram-videotarinassa Sofian kädessä näkyi Rolexin Day-Date-kello, joka tunnetaan myös nimellä Presidentti. Kuvakaappaus Sofia Belórfin Instagram-videotarinasta.

Tiedossa ei ole, onko somevideolla nähty Day-Date 40 Sofian oma kello vai kuuluuko kello mahdollisesti Sofian avopuolisolle, liikemies Stefan Thermanille, jolla niin ikään on nähty usein ranteessaan luksusluokan aikarautoja.

Lue myös: Ohikulkijat kurkkivat sisään! Sofia Belórf avasi kohuparin uuden luksuskodin ovet Seiskalle – kuvat ja video!

Katso kuva Day-Date 40 -kellosta Rolexin Instagramissa!

 

Rolex-kello johti syytteeseen

Sofialla on nähty merkkikelloja jo pitkän aikaa, ja kelloviehtymys nousi otsikoihin myös Katiska-vyyhdin rikostutkinnan ja oikeuskäsittelyn aikana. 

Sofiaa syytetään Katiska-vyyhdissä kahdesta tuottamuksellisesta rahanpesusta, ja toinen syyte liittyy ex-avopuoliso Niko Ranta-ahon Sofialle antamaan arvokkaaseen kellolahjaan. Syyttäjän mukaan Niko antoi vuonna 2018 Sofialle joululahjaksi 12 700 euron arvoisen Rolex-kellon.

Lue lisää: Onko tässä poliisin ja syyttäjän syyniin joutunut Sofia Belórfin ökykello? Arvo noin 10 000 euroa - kuva!

Sofialla oli Ruisrockissa 2019 ranteessaan yli 10 000 euron arvoinen Rolexin Datejust-kello.
Sofialla oli Ruisrockissa 2019 ranteessaan yli 10 000 euron arvoinen Rolexin Datejust-kello.

Syyttäjän mukaan kello oli hankittu huumekaupoista hankituilla rahoilla ja Belórf olisi ollut tietoinen rikollisesta rahasta. Sofia Belórf on kiistänyt tienneensä, mistä Niko oli saanut kelloon käytetyt rahat, mutta myönsi oikeudessa saaneensa kyseisen kellon jouluna 2018. Lisäksi puolustuksen mukaan kello olisi hankittu laillislla rahoilla.

Seurustellessaan Ranta-ahon kanssa Sofian ranteessa nähtiin ainakin kaksi erilaista Rolexin Datejust-kelloa, joiden arvo on noin 12 000 euroa.

Sofialla oli Rolex ranteessaan myös, kun hän esitteli kotiaan Seiskalle.
Sofialla oli Rolex ranteessaan myös, kun hän esitteli kotiaan Seiskalle syyskuussa.

Olalla ökylaukku

Rolex-kellojen lisäksi muutkin kalliit asusteet ovat Sofian makuun. Syyskuussa Seiska uutisoi, kun Sofia meni juhlimaan Stefan Thermanin siskon syntymäpäiviä olallaan Hermèsin Birkin 35 Togo Chocolate Brown -ökylaukku.

Sofian kantama laukku maksaa uutena yli 10 000 euroa. Lähin liike, jossa Birkin-laukkua myydään uutena, sijaitsee Hermèsin liikkeessä Pariisissa. Laukku ei yleensä ole heti saatavilla kaupan hyllystä, vaan ostaja joutuu ilmoittautumaan jonotuslistalle. 

Lue lisää: Huhhuh, Sofia Belórfin kädessä yli 10 000 euron ökylaukku tuoreissa paparazzikuvissa - tällaista luksusveskaa ei joka naisella ole! Katso!

Sofia Belórf
Sofialla oli syyskuussa kädessään Hermesin ökylaukku.

Rolexit julkkisten suosiossa

Sofia ei ole ainoa suomalaisjulkkis, joka arvostaa kalliita ja tyylikkäitä Rolex-kelloja.

Seiska listasi viime vuonna kotimaisia julkisuuden henkilöitä, joiden ranteessa on nähty yli 10 000 euron arvoisia Rolexeja. Ökytiukujen faneihin kuuluvat muun muassa Robin, Jare Tiihonen, Mikko Leppilampi ja Markus Selin.

Lue lisää: Sofia Belórf ja muut suomalaistähdet suosivat maailman tunnetuinta kellomerkkiä – näiden julkkisten ranteessa roikkuu tuhansien eurojen sijoitus!

Katso videolta, kun Sofia esittelee luksuskotinsa Espoossa!

Teksti:Mika Seppänen & Juha Nurmi
Kuvat:Seiskan toimitus & Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!