Jere Karalahden kirjasta tehtiin rikosilmoitus.

Jere Karalahden elämäkerrasta rikostutkinta - Jereä epäillään valheista!

01.03.2018 04:28

Helsingin poliisi on aloittanut rikostutkinnan viime lokakuussa julkaistusta Jere Karalahden, 42, elämäkerrasta Jere.

Lue myös: Jere Karalahden ex-salarakas Oksana Chaiko väijyi kohukiekkoilijalta nimikirjoitusta kauppakeskuksessa! ”Jere, olet kiero valehtelija!”

Seiska tavoitti tutkinnanjohtaja Harri Saaristolan Helsingin poliisista. Hän ei suostunut vahvistamaan rikosnimikkeitä eikä sitä, onko kirjan kirjoittanut toimittaja Aki Linnanahde tai kustantaja WSOY myös epäiltynä.

– En kommentoi asiaa millään tavalla, Saaristola toteaa.

Lue myös: Juhani Tammiselta tyly tuomio jääkiekkoilijoiden elämäkerroille – kipakat terveiset: Halveksin päihteillä rehentelyä!

"Valheellisia väitteitä"

Asianomistajana tapauksessa on Jeren valkovenäläinen ex-rakas ja lapsen äiti Oksana Chaiko, 37. Seiska tavoitti Oksanan avustajan Markus Talvion, joka vahvistaa rikosilmoituksen teon.

– Tätä on kauhean vaikea kommentoida, koska esitutkinta on käynnissä ja lain mukaan vain tutkinnanjohtaja tiedottaa asiasta. Sen verran voin vahvistaa, että teimme rikosilmoituksen pian kirjan ilmestyttyä.

Oksana raivostui kirjassa esitetyistä väitteistä niin paljon, että kohtasi Jeren kauppakeskus Sellossa järjestetyssä nimikirjoitusten jakotilaisuudessa.
Oksana raivostui kirjassa esitetyistä väitteistä niin paljon, että kohtasi Jeren kauppakeskus Sellossa järjestetyssä nimikirjoitusten jakotilaisuudessa.

Lue myös: Jere Karalahden valkovenäläinen ex-salarakas Oksana Chaiko järkyttyi aborttiväitteistä! ”Harkitsen oikeustoimia!”

Talvion mukaan rikosilmoitus tehtiin, koska kirjassa esitetään valheellisia väiteitä Oksanasta.

– En voi tarkentaa mainittuja väitteitä, koska osapuolia ei ole edes kuultu vielä. En voi myöskään vahvistaa rikosnimikkeitä.

Lue lisää Jeren kirjaan kohdistuvasta rikostutkinnasta, sekä Oksanan ja Jeren välisestä elatusapuriidasta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

Teksti: Sami Sinokki
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!