fbq
Uutiset
04.11.2017 15:29
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto
Juhani Tamminen ei arvosta Jere Karalahden ja Mika Lartaman rehentelyä.
Juhani Tammiselta tyly tuomio jääkiekkoilijoiden elämäkerroille – kipakat terveiset: Halveksin päihteillä rehentelyä!
Uutiset
04.11.2017 15:29
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto

Kulunut syksy on ollut kiireistä aikaa jääkiekosta kiinnostuneille lukutoukille. Lätkäjätkien elämäkertoja on putkahdellut kuin sieniä sateella.

Suurimmat otsikot lienee revitty Jere Karalahden ja Mika Lartaman elämäkerroista. Sekä HIFK-kasvatin että HPK-ikonin opuksissa päärooliin nousevat päihteet: viina ja huumeet maistuivat kummallekin.

Lue lisää: Jere Karalahdelta rajua tekstiä aineiden käytöstä jääkiekossa: En edes halua tietää, mitä aineita käytössä oli!

Lue lisää: Ex-kiekkoilija Mika Lartama jätti viinan, huumeet ja uhkapelit: Kaikki loppui kuin seinään, kun tapasin vaimoni!

– Nämä elämäkerrat kuuluvat sellaiseen kategoriaan, josta en välitä pätkääkään, Juhani Tamminen, 67, jyrähtää Seiskalle.

”Aina halveksinut”

Tamminen kunnioitti viime viikolla läsnäolollaan urheilutoimittaja Kaj Kunnaksen Kohtaaminen-kirjan julkaisutilaisuutta. Kunnaksen kirjan syvällistä sisältöä kunnioittava Jääkiekkoleijona nro. 79 ei kuulemma voi sietää retostelua.

– Itsestäni tuli huippu-urheilija ja -valmentaja, koska olen aina rakastanut urheilua. Olen arvostanut hienoja suorituksia, mutta tällaisia viinajutuilla, huumeista puhumattakaan, rehentelyjä olen aina halveksinut. Aina.

Lue myös: Huh, Juhani Tammisella 1,5 miljoonan euron jättiomaisuus – yritys nakutti isosti voittoa!

– Enempää en voi sanoa, koska en ole koutsannut kumpaakaan. Mutta sen sanon, että jos he olisivat olleet mun pelaajia, olisin laittanut heidät järjestykseen alkaen päivästä yksi!

Tuhoutuvat urat?

Karalahden ja Lartaman retostelujen lisäksi Tammista hämmentää edelleen F1-selostaja Niki Juuselan käytös. Juuselasta levisi taannoin nolo video, jolla hän imitoi juuri Tammista kuvaten samalla sukuelintään.

Lue lisää: Rajua ryöpytystä! Juhani Tamminen haukkuu Niki Juuselaa öykkäriksi ja huijariksi – ”Ei ollut ensimmäinen kerta, kun oksentaa päälle”

Lue lisää: Penisvideolla pilkattu Juhani Tamminen raivostui: Niki Juuselaa odottaa jääkylmä kotiinpaluu – ”Tämä on selvitettävä face-to-face!”

– Ei minulla ihmisinä ole mitään heitä vastaan, mutta kokeneena leijonana ja vanhana maajoukkuekapteenina ihmettelen, minkä helvetin takia lahjakkaiden ihmisten täytyy tuhota uransa tällaisten takia? Tami jyrisee.

– He tekevät satoja tunteja työtä tullakseen ammattilaiseksi, mutta ovat sitten valmiita tuhoamaan sen todennäköisesti ainoan inhimillisen talentin, joka heillä on.