Jere Karalahden valkovenäläinen ex-salarakas Oksana Chaiko järkyttyi aborttiväitteistä! ”Harkitsen oikeustoimia!”

Uutiset | 12.10.2017 08:00

Kohukiekkoilija Jere Karalahdesta, 42, on ilmestynyt toimittaja Aki Linnanahteen kirjoittama kirja. Jeren valkovenäläinen ex-salarakas Oksana Chaiko järkyttyi kirjan väitteistä.

Lue lisää: Jere Karalahden ex-salarakas Oksana Chaiko väijyi kohukiekkoilijalta nimikirjoitusta kauppakeskuksessa! ”Jere, olet kiero valehtelija!”

– Oksana oli tullut talvella raskaaksi mutta suostui tekemään abortin, kun kerroin, etten missään nimessä halua perheenlisäystä. Kävimme tapahtuneen jälkeen vakavan keskustelun, ja hän lupasi vastedes huolehtia, että ehkäisyasiat ovat kunnossa, Jere kertoo kirjassa.

Jere väittää, että Oksana kuitenkin hankkiutui raskaaksi ”keinolla millä hyvänsä”. Oksanan mukaan lapsi oli yhteinen päätös, eikä hän ole eläissään tehnyt aborttia.

– Stella syntyi vasta kolmannella raskaudella, koska sain kaksi keskenmenoa. Jere oli kummankin keskenmenon aikana mukana sairaalassa tukemassa minua. Mistään abortista ei ollut koskaan edes puhuttu.

Oksana kertoo, että hän pystyy todistamaan väitteensä muun muassa sairaala-asiakirjoilla ja harkitsee haastavansa Jeren oikeuteen kunnianloukkauksesta.

Lue lisää Jere Karalahden kohukirjasta torstaina (12.10.) ilmestyneestä Seiskasta!

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!