fbq
Uutiset
12.10.2017 07:03
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan toimitus
Jere Karalahti lynkkaa kirjassaan valkovenäläisen Oksana Chaikon.
Jere Karalahden ex-salarakas Oksana Chaiko väijyi kohukiekkoilijalta nimikirjoitusta kauppakeskuksessa! ”Jere, olet kiero valehtelija!”
Uutiset
12.10.2017 07:03
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan toimitus

Toimittaja Aki Linnanahteen kirjoittamassa kirjassa kohukiekkoilija Jere Karalahti, 42, avautuu urastaan, päihdeongelmistaan sekä sekavista parisuhdekuvioistaan. Jere lynkkaa valkovenäläisen Oksana Chaikon, 37, kirjassaan täysin, mistä ex-rakastajatar on raivoissaan.

Jere Karalahden ex-rakas Oksana etsii töitä ja aikoo asettua Suomeen: Haluan, että tyttärelläni on yhteys isäänsä!

– Jokainen asia, jonka hän minusta kertoo kirjassa, on täyttä valetta. Ainoa mikä pitää paikkansa, on että tapasimme rock-konsertissa. Jere, olet kiero valehtelija! Aion kohdata Jeren silmästä silmään, Oksana uhosi Seiskan soittaessa häneltä kommenttia kirjaväitteistä.

Oksana kertoi aikovansa kohdata Jeren Espoon kauppakeskus Sellossa, jossa tämä oli jakamassa nimikirjoituksia lauantaina (7.10.), kirjan julkaisua seuraavana päivänä.

Jere Karalahti syyttää omasta pettämisestään ex-vaimoaan - salarakas Oksana oli hyvää vaihtelua kiekkoarkeen: Suhteemme perustui vain seksiin!

Seiska lähetti paparazzit paikalle seuraamaan, aikoiko Oksana toteuttaa uhkauksensa.

Oksana haki Jereltä nimikirjoituksen.

Jere painui täysin kasaan, ja hänen ilmeensä kertoi enemmän kuin tuhat sanaa, kun hänen toisen lapsensa äiti Oksana marssi hänen eteensä. Oksana oli tullut hakemaan heidän Stella-tyttärelleen nimikirjoitusta viime perjantaina julkaistuun Jere-elämäkertaan.

Lue lisää Jeren ja Oksanan kohtaamisesta torstaina (12.10.) ilmestyneestä Seiskasta!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »