fbq
Uutiset
28.01.2021 09:09
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Lars Johnson, Instagram
TIS-Karim ja Josku
Jättiyllätys: TIS-Karim ja Josku menivät kihloihin - muistatko kohusuhteen rajut käänteet?
Uutiset
28.01.2021 09:09
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Lars Johnson, Instagram

Temptation Island Suomen kuudennelta ja seitsemänneltä kaudelta tutut Josefin ja Karim ovat menneet kihloihin. Kaksikko kertoi ilouutisesta Instagram-tileillään eilen keskiviikkona (27.1.). 

- Tavattiin saarella 2019 kesällä. Se hetki ku näin sut ensimmäisen kerran tiesin et tuut olee mun tuleva vaimo! Vastoinkäymisistä huolimatta päästiin tähän pisteeseen mitä molemmat halus elämältä. En malta oottaa et pääsen viettää mun elämän sunkaa, Karim kirjoitti julkaisuun.

- Olen rakastunut niin monta kertaa, mutta joka ikinen kerta se oli sinun kanssasi, Josku kirjoitti kuvaansa vapaasti suomennettuna.

Kuvan perusteella kohupari on viettänyt romanttista minilomaa helsinkiläisessä hotellissa, jossa kihlat on vaihdettu.

Lue myös: Nämä varatut testaavat parisuhdettaan Temptation Island Suomessa - mukana transsukupuolinen Mitte

Monet Temppareista tutut kasvot ovat onnitelleet tuoretta kihlaparia julkaisujen kommenteissa.

- Onnee! Mattu kirjoitti.

Eikää!! Oon niin onnellinen teidän puolesta! Onnea tuhannesti, Amanda onnitteli.

Onneeeee kovasti teille, Mari toivotti.

- Onnea! Veikka kommentoi julkaisuun.

Lue myös: Täällä me hengataan ja tietysti laitetaan välillä pökköä pesään!" Sinkkumiehet esittelevät Temptation Island Suomen varattujen naisten villan Seiskan lukijoille - katso video!

Joskun Instagram-videotarinasta paljastuu, että häät ovat jo suunnitteilla. Hän on jo valinnut itselleen muutaman morsiusneidon. 

Josku julkaisi myös tänä aamuna (28.1.) videotarinassaan romanttisen päivityksen, jossa hän hehkuttaa ensimmäistä hotelliaamiaista tuoreena kihlaparina. 

Lue myös: Mitä?! Temptation Island Suomen varattu Anna, 21, julkaisee K-18-materiaalia maksua vastaan - katso!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josku (@josefinmalanja)

Jännittävät käänteet

Karimin ja Joskun suhde alkoi vuonna 2019 kesällä kuvatun Temptation Island Suomen kuvauksissa, joihin Karim osallistui sinkkuna. Josku oli tuolloin ohjelmassa mukana varattuna silloisen poikaystävänsä Leevin kanssa. Leevi ja Josku lähtivät saarelta kotiin pariskuntana, mutta Karim ja Josku alkoivat pitää toisiinsa yhteyttä heti Suomeen palattuaan. 

Lue myös: Temptation Island Suomi -Joskun iltanuotio on vaivaannuttavaa katseltavaa – jää rysän päältä kiinni valehtelemisesta: ”En olis halunnu puhuu siitä…”

Leevi paljasti TIS-kauden päättymisen jälkeen, että Josku oli suudellut Karimia samana iltana, kun he palasivat kuvauksista kotiin. Tämä johti Leevin ja Joskun lopulliseen eroon, ja Josku alkoikin seurustella Karimin kanssa heti tämän jälkeen. 

Lue myös: Huhhuh, mikä valheiden verkko – Temptation Island Suomi -Leevi paljastaa eron taustat: ”Samana iltana Josku suuteli Karimin kanssa”

TIS

Karim hehkutti julkisesti Joskun olevan hänen elämänsä nainen. Joulukuussa pari yllätti kuitenkin kaikki osallistumalla Temptation Island Suomen seitsemännen kauden kuvauksiin pariskuntana.

Lue lisää: Ei voi olla totta! Josku ja Karim palaavat Temptation Island Suomeen pariskuntana!

Karim ja Josku astelivat viettelysten saarelle kesken kauden, mutta vierailu jäi lyhyeksi, sillä jo ensimmäisen iltanuotion jälkeen Josku halusi luovuttaa leikin nähtyään Karimin intiimit puuhat sinkkunaisten kanssa.

Lue lisää: Temptation Island Suomi: Joskun ja Karimin välit kiristyvät äärimmilleen: "Rikot rajoja jo ensimmäisissä bileissä!"

Pari vakuutteli myöhemmin TIS Extra -ohjelmassa, että he yrittävät saada suhteensa toimimaan, vaikka draamaa oli ollut paljon.

Huhtikuussa pari puolestaan ilmoitti somessa ottavansa suhteessaan aikalisän, ja toukokuussa Karim kertoi erosta Instagramissaan. 

Lue myös: Ero tuli - mitä tapahtuu TIS-Karimin ja Joskun intiimeille parisuhdetatuoinneille? Karimilta suorasukainen vastaus somessa

Lokakuussa Karim ja Josku yllättivät seuraajansa täysin, kun he julkaisivat kuvia yhdessä.

Sekä Josku että Karim lisäsivät tuolloin samanlaisia päivityksiä Instagram-videotarinoihinsa. Joskun ensimmäisessä päivityksessä Karim istui häntä vastapäätä illallispöydän ääressä. Muista päivityksistä paljastui, että pari vietti varsin romanttista iltaa yhdessä. 

Lue myös: TIS-kohupari Karim ja Josku palasivat yhteen? Viettivät iltaa romanttisissa tunnelmissa - paljastavatko nämä kuvat kerran jo eronneen kaksikon läheiset välit?

Tämän jälkeen he eivät ole lisänneet yhteiskuvia someen – paitsi Instagram-videotarinoihinsa, jotka poistuvat aina vuorokausi julkaisun jälkeen. 

Kurkista tulevan kauden kulisseihin jo nyt - katso sinkkunaisten esittely miesten villasta!