fbq
Jari-Matti Latvalaa kyydittänyt Maisa Torppa kaahasi rajusti öky-Lexuksella: härski u-käännös ja sateessa ilman valoja – kuvat! | Seiska
Uutiset
29.10.2019 06:10
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Panu Hörkkö & Seiskan arkisto
Jari-Matti ja Maisa
Jari-Matti Latvalaa kyydittänyt Maisa Torppa kaahasi rajusti öky-Lexuksella: härski u-käännös ja sateessa ilman valoja – kuvat!
Uutiset
29.10.2019 06:10
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Panu Hörkkö & Seiskan arkisto

Kohublondi Maisa Torpan, 28, ja rallitähti Jari-Matti Latvalan, 34, parisuhde ja pari viikkoa sitten ilmoitettu ero ovat olleet syksyn suurimpia puheenaiheita Suomessa.

Parisuhdekriisi alkoi, kun Seiska paljasti, että Maisa on viettänyt useita yhteisiä öitä suomalaisen it-pomon kanssa ja heidän salasuhteensa on ollut käynnissä vuoden alkupuolelta lähtien.

Maisa ja Jari-Matti ilmoittivat erosta yhdessä, mutta ilmoituksen jälkeen pariskunta ei ole vältellyt toisiaan - päinvastoin! Toissa viikonloppuna ex-pari vietti tiiviisti aikaa yhdessä ja he viettivät myös yhteisen yön Turussa keilausillan jälkeen.

Lue lisää: Suhdesopan yllätyskäänne: juuri eronneet Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala viettivät yhteisen yön!

Maisan vasemmassa nimettömässä on myös nähty sormus, joten spekulaatiot pariskunnan eron peruuntumisesta ovat heränneet eloon.

Hurja u-käännös

Seiskan paparazzi bongasi kaksikon toissa lauantaina heidän lähdettyä ajamaan kohti Helsinkiä yhteisen yön jälkeen.

Ennen moottoritielle ajamista kuskina toiminnut Maisa teki Jari-Matin öky-Lexuksella härskin u-käännöksen paikassa, jossa se oli erillisellä liikennemerkillä kielletty.

Lue lisää.Mikä ero?! Maisa Torppa antoi Jari-Matti Latvalalle kyydin yhteisen yön jälkeen, Jari-Matti hykerteli ja virnuili leveästi – kuvat!

Syy äkkikäännökselle selvisi pian: pelkääjän paikalla istunut Jari-Matti halusi paikalliseen Motonetiin ostoksille.

Maisa ratissa
Jari-Matti antoi Maisan ajaa ökyautonsa Helsinkiin, vaikka ulkona oli koiranilma. Maisa ei säästellyt kaasujalkaansa. 

Muikisteli itsekseen

Maisa odotteli autossa kärsivällisesti shoppailuvimman kouriin joutunutta Jari-Mattia. Reilun parinkymmenen minuutin kuluttua ralliässä puikkelehti ulos Motonetin liukuovista teippirullat hyppysissään. 

Seiskan paparazzin huomio kiinnittyi erokohun keskellä olevan Jari-Matin kasvoihin, sillä niistä paistoi läpi autuas onnellisuus. Rallitähti hykerteli ja muikisteli itsekseen tepastellessaan Maisan luo.

Lue lisää: Mitä ihmettä, juuri eronneet Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala viettävät iltaa yhdessä – keilausta ja drinkkejä!

Jari-Matti
Jari-Matti lähti Motonetistä teippirullat hyppysissään. Hän näytti olevan varsin hyvällä tuulella. 

Jari-Matti avasi pelkääjän puoleisen oven ja sanoi Maisalle jotain. Sitten hän kääntyi kannoillaan ja ryhtyi nauramaan ja hymyilemään villisti. Kun rallitähti sai hekottelunsa hillityksi, hän riisui takkinsa ja hyppäsi Maisan viereen.

Jari-Matti
Turun-reissu oli selkeästi ollut Jari-Matin mieleen, sillä hän hymyili kuin Naantalin aurinko.

Raskas kaasujalka

Jari-Matin kauppareissun jälkeen kaksikko suuntasi kohti Helsinkiä. Turun moottoritiellä satoi rankasti, mutta se ei Maisan kaasujalkaa hillinnyt, pikemmin päinvastoin.

Lue lisää. Maisa Torpan it-rakkaan tilipussi näyttää kolikkokukkarolta Jari-Matti Latvalan jättitulojen rinnalla!

Öky-Lexuksen luona Jari-Matti moikkasi kuskin paikalla istunutta Maisaa, minkä jälkeen ralliässä innostui virnuilemaan villisti. 
Öky-Lexuksen luona Jari-Matti moikkasi kuskin paikalla istunutta Maisaa, minkä jälkeen ralliässä innostui virnuilemaan villisti. 

Kohublondi ajeli Jari-Matti kyydissään sellaista vauhtia, ettei paparazzi tohtinut lähteä perään. Lexuksen perävalot olivat kaiken lisäksi pimeinä, joten kohublondin huristelu näytti varsin hurjalta.

Maisa ohjasti Jari-Matin Lexusta Helsingin suuntaan varsin kovalla nopeudella. Auton takavalot olivat pimeinä. 
Maisa ohjasti Jari-Matin Lexusta Helsingin suuntaan varsin kovalla nopeudella. Auton takavalot olivat pimeinä. 

Myöhemmin iltapäivällä selvisi, että pari oli päässyt turvallisesti kotiinsa. Jari-Matti bongattiin tuolloin kotipihaltaan siivoamasta ökyautoaan.