Jari-Matti Latvala ja Maisa Torppa

Mitä ihmettä, juuri eronneet Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala viettävät iltaa yhdessä – keilausta ja drinkkejä!

18.10.2019 19:22

Hiljattain eronneet Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala viettävät iltaa yhdessä.

Maisa julkaisi Instagram-tilinsä Stories-osiossa kuvia ja boomerang-videoita, jotka paljastivat hänen viettävän iltaa ystäväpariskuntansa ja ex-rakkaansa Jari-Matti Latvalan kanssa. Ilta on vielä alussa, sillä kuvat ja videot on julkaistu tunti sitten.

Ex-parin yhteinen ilta sai vahvistuksensa, kun heidän mukanaan oleva nainen julkaisi omalla Instagram-tililään videoita, joissa Maisa ja Jari-Matti keilaavat. Julkaisuissa näkyy, että joukko on nauttinut drinkkejä keilaamisen ohessa.

Lue myös: Piilotti kyyneleet aurinkolaseilla! Jari-Matti Latvalasta eronnut Maisa Torppa palasi itkien pettämiskohun pääkallopaikalle!

Dramaattiset viikot

Kuluneet viikot ovat olleet Maisalle ja Jari-Matille dramaattisia, sillä Seiska paljasti Maisan viettäneen öitään suomalaisen it-pomon luona. Maisa vakuutti tiukasti, että kaksikon välillä oli pelkkää ystävyyttä.

Pian Seiskan paljastuksen jälkeen Jari-Matti perui uudeksivuodeksi suunnitellut häät.

Maanantaina Maisa ilmoitti Instagram-tilillään, että vaikka hän ja Jari-Matti rakastavat toisiaan, eivät he voi jatkaa suhdettaan enää. Maisa vakuutti, ettei eroon liity kolmansia osapuolia.

Lue myös: Villiä spekulointia sosiaalisessa mediassa: Maisa Torppa olikin Jari-Matti Latvalan erokirjoituksen takana? ”Kantsisko ottaa tunnarit pois Maisalta?"

Heti erosta kerrottuaan Maisa ajoi it-pomon kotikulmille Klaukkalaan, samaan paikkaan, josta pettämiskohu sai kolme viikkoa sitten alkunsa.

Maisa paljasti Instagram-tilillään itkeneensä ajomatkalla it-pomon luokse, ja perillä hän nousi autosta suuriin aurinkolaseihin pukeutuneena.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Timo Korhonen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!