Katso kuvat!
Jari-Matti ja Maisa

Mikä ero?! Maisa Torppa antoi Jari-Matti Latvalalle kyydin yhteisen yön jälkeen, Jari-Matti hykerteli ja virnuili leveästi – kuvat!

28.10.2019 06:22

Kuten Seiska torstaina uutisoi, rallitähti Jari-Matti Latvala, 34, ja kohublondi Maisa Torppa, 28, ovat viihtyneet yhdessä myös kahden viikon takaisen eroilmoituksensa jälkeen.

Ex-pariskunta vietti toissa perjantaina iltaa turkulaisessa keilahallissa, missä he kumosivat onnellisina janojuomia ja kippistelivät säännöllisin väliajoin keilaamisen ohessa.

Seiskan tietojen mukaan kostea keilailta päättyi Maisan ja Jari-Matin ystäväpariskunnan luokse, jossa he myös viettivät yön.

Lue lisää: Suhdesopan yllätyskäänne: juuri eronneet Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala viettivät yhteisen yön!

Muikisteli ja hykerteli 

Yhteisen yön jälkeen pariskunta suuntasi yhdessä kohti Helsinkiä. Maisa ajoi ökyluokan Lexusta ja Jari-Matti istui pelkääjän paikalla.

Maisa kyyditti Jari-Mattia iloisesti ja käytti ex-miestään matkan varrella myös shoppailureissulla paikallisessa Motonet-myymälässä.

Lue lisää: Mitä ihmettä, juuri eronneet Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala viettävät iltaa yhdessä – keilausta ja drinkkejä!

Jari-Matti
Turun-reissu oli selkeästi ollut Jari-Matin mieleen, sillä hän hymyili kuin Naantalin aurinko.

Maisa odotteli autossa kärsivällisesti shoppailuvimman kouriin joutunutta Jari-Mattia. Reilun parinkymmenen minuutin kuluttua ralliässä puikkelehti ulos Motonetin liukuovista teippirullat hyppysissään. 

Lue myös: Maisa Torpasta eronnut Jari-Matti Latvala vietti kaksi päivää puhelimessa erosotkua puiden: "Tämä on ollut niin stressaavaa"

Jari-Matti
Jari-Matti lähti Motonetistä teippirullat hyppysissään. Hän näytti olevan varsin hyvällä tuulella. 

Seiskan paparazzin huomio kiinnittyi erokohun keskellä olevan Jari-Matin kasvoihin, sillä niistä paistoi läpi autuas onnellisuus. Rallitähti hykerteli ja muikisteli itsekseen tepastellessaan Maisan luo.

Öky-Lexuksen luona Jari-Matti moikkasi kuskin paikalla istunutta Maisaa, minkä jälkeen ralliässä innostui virnuilemaan villisti. 
Öky-Lexuksen luona Jari-Matti moikkasi kuskin paikalla istunutta Maisaa, minkä jälkeen ralliässä innostui virnuilemaan villisti. 

Jari-Matti avasi pelkääjän puoleisen oven ja sanoi Maisalle jotain. Sitten hän kääntyi kannoillaan ja ryhtyi nauramaan ja hymyilemään villisti. Kun rallitähti sai hekottelunsa hillityksi, hän riisui takkinsa ja hyppäsi Maisan viereen.

Lue lisää: Jari-Matti Latvala purki eroahdistustaan lehtihaastattelussa - fani huomasi Facebookista, että kihlaus Maisan kanssa on yhä voimassa!

Jari-Matti antoi Maisan ajaa ökyautonsa Helsinkiin, vaikka ulkona oli koiranilma. Maisa ei säästellyt kaasujalkaansa. 
Jari-Matti antoi Maisan ajaa ökyautonsa Helsinkiin, vaikka ulkona oli koiranilma. Maisa ei säästellyt kaasujalkaansa. 

Katso kaikki paparazzikuvat Maisasta ja Jari-Matista torstain Seiskasta!

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Panu Hörkkö
Kuvat: Panu Hörkkö & Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!