Maisa Torpan it-rakkaan tilipussi näyttää kolikkokukkarolta Jari-Matti Latvalan jättitulojen rinnalla!

Uutiset | 18.10.2019 18:05

Video: Maisa vuosien varrella. Moni muistaa, että hän poseerasi Seiskan Tähtityttönä yli vuosikymmen sitten! 

Toyotan rallitähti Jari-Matti Latvala ilmoitti, ettei enää seurustele kohublondi Maisa Torpan kanssa. Suhde päättyi, kun Jari-Matille selvisi, että Maisalla on salasuhde it-pomoon. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, ettei Jari-Matti enää todennäköisesti osallistu Maisan elinkustannuksiin.

Reilun kolmen vuoden suhde Jari-Mattiin näkyi Maisan elämässä suurena muutoksena. Ex-chat-juontajan arki vaihtui luksuslomiin, ökyvaatteisiin ja arvoautoihin. 

Jari-Matille Maisan hemmottelu ei välttämättä tuonut isoa lovea tilipussiin, sillä hän tienasi esimerkiksi vuonna 2017 jopa 4,5 miljoonaa euroa. Vertailun vuoksi kerrottakoon, että Maisa tienasi samana vuonna 1 714 euroa, joten Maisa ei ole omilla palkkarahoillaan elämäntyyliään rahoittanut. Jari-Matin peruspalkka tältä kaudelta on noin 1,5 -2 miljoonaa euroa, joten pikkurahasta ei Latvalalla ole edelleenkään pulaa. 

Maisa Torppa ei menettänyt autoaan – hurautti heti eroilmoituksen jälkeen Jari-Matin luksus-Lexuksella it-pomon asunnolle!

Maisa on nyt yhdessä it-pomonsa kanssa. Miehellä saattaa olla haasteita pitää Maisa kiinni luksuselämän syrjässä, sillä it-pomo tienasi vuonna 2017 hieman yli 90 000 euroa. 

Kun verottaja vie kolmanneksen ja summasta vähennetään muut elinkustannukset, niin palkkarahoillaan it-pomo ei osta Maisalle montaakaan Dubain-lomaa tai Chanelin käsikassaraa. 

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Formulat vaihtuivat villisikoihin! Mika Salo esittelee Tallinnan-kotinsa!

Katso video!

Putouksen sketsihahmo Tanhupallo Seiskalle perheestään: Äitini on Miss Universum ykskytseitsemän! Katso video!

Katso video!

Teemu Virtanen teki sen! Historiaa tehnyt lahtelainen lykki rullasuksilla koko Suomen halki – lunasti heti lupauksensa 1604 kilometrin jättiurakan jälkeen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!