Jari-Matti Latvalan ja Maisa Torpan hääjuhlat peruuntuivat.

Jari-Matti Latvala perui häät – Maisa Torpan salasuhteen paljastumista seurasi vakava kriisi!

13.10.2019 07:04

Rallikuski Jari-Matti Latvalan, 34, ja kohukihlatun Maisa Torpan, 28, suhde on ollut viime viikkojen kuumin puheenaihe niin julkkis- kuin rallifanien keskuudessa.

Seiska paljasti kaksi viikkoa sitten Maisan salasuhteen. Kohublondi on seurustellut kaikessa hiljaisuudessa suomalaisen it-pomon kanssa samalla, kun on suunnitellut häitä Jari-Matin kanssa.

Paparazzit narauttivat Maisan pari viikkoa sitten, kun hän oli yökylässä it-pomon luona. Kuvassa Maisa hiipii aamulla miehen autoon.
Paparazzit narauttivat Maisan pari viikkoa sitten, kun hän oli yökylässä it-pomon luona. Kuvassa Maisa hiipii aamulla miehen autoon.

Lue lisää: Salasuhteen paljastavat paparazzikuvat! Maisa Torppa hipsi silminnäkijöitä varoen salarakkaansa autokyytiin!

Paviljonki tyhjillään

Salasuhteesta kärähtäminen on Seiskalle kantautuneiden tietojen mukaan ajanut Maisan ja Jari-Matin suhteen kriisiin.

Rallitähti kihlasi Maisan juhannuksena 2017, ja kohublondi on sen jälkeen kertonut suunnitteilla olleista häistä toistuvasti julkisuudessa. Hääpaikkaa hän ei kuitenkaan ole paljastanut.

Lue myös: Suhdesoppa sakenee! Maisa Torpasta tutkintapyyntöjä poliisille!

Jari-Matin ja Maisan häitä piti tanssia uudenvuodenaattona eräässä suuressa hotellissa Etelä-Suomessa. Suunnitelmat olivat muutama viikko sitten varsin pitkällä, ja kartanon romanttinen lasipaviljonki oli varattu häävieraiden käyttöön. Paikalle oli suunniteltu kutsuttavan noin 200 vierasta.

Jari-Matti ja Maisa ovat esitelleet kotiaan myös Seiskalle. Tulevaisuus näyttää, mahtuvatko he vielä samalle sohvalle.
Jari-Matti ja Maisa ovat esitelleet kotiaan myös Seiskalle. Tulevaisuus näyttää, mahtuvatko he vielä samalle sohvalle.

 

Lue myös: Lähipiiri paljastaa: Maisa Torpan salasuhde valkeni rallitähti Jari-Matti Latvalalle – ”Nyt Jari-Matti tietää totuuden”

Yllätys lähipiirille

Pariskunnan lähipiiri sai kuitenkin vastikään yllättäviä uutisia: Seiskalle kerrotttiin jo aikaisemmin Jari-Matin tiedottaneen hääjuhlien peruuntumisesta omalle lähipiirilleen. Seiskan tietojen mukaan kartanohotellin lasipaviljonki onkin perumisen vuoksi juuri vapautunut uudeksivuodeksi.

Lähteiden mukaan myös pitopalvelut olisi peruttu.

Perjantaina (11.10.) Jari-Matti tiedotti myös julkisuuteen, että hänen ja Maisan häät on peruttu. Jari-Matti kertoi tiedotteessaan, että hän haluaa keskittyä rallin MM-sarjan tämän kauden jäljellä oleviin kilpailuihin.

Lue lisää: Häät peruttu! IS: Jari-Matti Latvala julkaisi suorasanaisen tiedotteen - "Tämä on hyvin ikävä tilanne!"

 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Panu Hörkkö
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!