Uutiset

Häät peruttu! IS: Jari-Matti Latvala julkaisi suorasanaisen tiedotteen - "Tämä on hyvin ikävä tilanne!"

11.10.2019 10:49

Rallikuljettaja Jari-Matti Latvala on Ilta-Sanomien mukaan lähettänyt tiedotteen, jossa hän kertoo, että vuodenvaihteeseen suunnitellut häät hänen pitkäaikaisen kumppaninsa Maisa Torpan kanssa on peruttu.

– Kuluneet viikot ovat olleet erityisen vaikeita, ja on valitettavaa, että yksityiselämääni koskevat viimeaikaiset tapahtumat ovat vaikuttaneet perheeseeni, ystäviini ja tiimini. Tämä on hyvin ikävä tilanne, ja haluankin panna pisteen kaikelle lisäspekuloinnille yksityiselämääni liittyen. Hääni Maisa Torpan kanssa on päätetty perua, Latvala kommentoi tiedotteessa IS:n mukaan.

– Haluan nyt keskittyä sataprosenttisesti Rallin MM-sarjan kahteen jäljellä olevaan kilpailuun ja auttaa tiimiäni varmistamaan toisen perättäisen valmistajien MM-tittelin, Latvala jatkaa IS:n mukaan.

Tiedotteen mukaan Latvala ei kommentoi asiaa enempää.

Seiska ei toistaiseksi ole saanut IS:n siteeraamaa tiedotetta.

Maisa kiisti suhdekriisin

Häiden perumisen ja synkän suhdekriisin taustalla on Seiskan parin viikon takainen paljastus Maisan salasuhteesta suomalaisen it-pomon kanssa. Kohublondi on seurustellut kaikessa hiljaisuudessa suomalaisen it-pomon kanssa samalla, kun on suunnitellut häitä Jari-Matin kanssa.

Maisa ja it-pomo kiistivät salasuhteen julkisesti ja Maisa on vakuutellut, että suhteessa Jari-Matin kanssa kaikki on hyvin.

Silmukka Maisan ja it-pomon ympärillä on kuitenkin kiristynyt, sillä it-pomon ex-puoliso vahvisti viikko sitten Seiskalle Maisan rikkoneen hänen perheensä toukokuussa.

Torstaina Seiska uutisoi, että Jari-Matti ja Maisa olivat peruneet uuteenvuoteen varatut hääjuhlansa ja Jari-Matti oli kertonut asiasta lähipiirilleen. Nyt tuore tiedote vahvistaa, että myös pariskunnan naimisiinmeno on peruttu.

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!