fbq
Uutiset
02.10.2019 06:39
Teksti | Kuvat: Panu Hörkkö
Maisa Torppa meni salarakkaansa autoon.
Salasuhteen paljastavat paparazzikuvat! Maisa Torppa hipsi silminnäkijöitä varoen salarakkaansa autokyytiin!
Uutiset
02.10.2019 06:39
Teksti | Kuvat: Panu Hörkkö

Seiska paljasti viime viikolla, että rallitähti Jari-Matti Latvalan kihlattu Maisa Torppa, 28, on bongattu erittäin läheisissä väleissä erään it-alan yrityksen johtajan kanssa. Maisa on muun muassa viettänyt öitä miehen asunnolla.

Lue myös: Maisa Torpan salasuhde roihahti alkuvuonna Lapissa – kihlattu Jari-Matti Latvala täysin tietämätön toisesta miehestä!

Seiskan paparazzi havaitsi perjantaina, että Maisa ja it-pomo olivat kahdestaan asunnolla valmistautumassa viikonlopun viettoon.

Maisa ja mies olivat asunnolla kahdestaan yön yli. Asunnon säleverhot aukesivat lauantaina vasta hieman ennen puoltapäivää.

Lue myös: Kuva! Salarakkaansa luona yöpynyt Maisa Torppa kipaisi tiukoissa legginsseissä kaupassa – hankki herkkuja romanttista iltaa varten!

Ryhtyivät varomaan

Koska Seiska oli soittanut Maisalle ja miehelle salasuhteesta aiemmin viikolla, pari oli ruvennut selvästi varomaan ulkona liikkumista yhdessä. Mies nimittäin lähti ensin ulos talon alakerran ovesta ja ajoi Bemarinsa rivitalon toiseen päätyyn.

Salarakas  yritti ottaa Maisan huomaamattomasti Bemarinsa kyytiin.
Salarakas  yritti ottaa Maisan huomaamattomasti Bemarinsa kyytiin.

 

Lue myös: Maisa Torpalta ontuva selitys salasuhteelle: ”Hän on minun ja Jari-Matin hyvä ystävä!” – yhteisiä öitä Jari-Matti Latvalan tietämättä!

Sen jälkeen Maisa köpötteli talon takaa kiertotietä pitkin autolle. Kohukaunotar katseli epäluuloisena ympärilleen, ennen kuin hyppäsi kultansa kyytiin.

Maisa katseli epäluuloisena ympärilleen, ennen kuin uskalsi hypätä salarakkaansa autoon.
Maisa katseli epäluuloisena ympärilleen, ennen kuin uskalsi hypätä salarakkaansa autoon.

Katso myös - näin Maisa on muuttunut vuosien varrella!