Suhdesoppa sakenee! Maisa Torpasta tutkintapyyntöjä poliisille!

Uutiset | 11.10.2019 06:03

Maisa Torpan, 28, ja rallikuski Jari-Matti Latvalan, 34, suhde on ollut viime viikkojen kuumin puheenaihe niin julkkis- kuin rallifanien keskuudessa.

Kaikki alkoi siitä, kun Seiska kaksi viikkoa sitten paljasti Maisan salasuhteen. Kohublondi on seurustellut kaikessa hiljaisuudessa suomalaisen it-pomon kanssa samalla, kun on suunnitellut häitä Jari-Matin kanssa.

Lue lisää: Salasuhteen paljastavat paparazzikuvat! Maisa Torppa hipsi silminnäkijöitä varoen salarakkaansa autokyytiin!

Maisa ja it-pomo ovat kiistäneet salasuhteensa, mutta silmukka kaksikon ympärillä on kiristynyt. It-pomon ex-puoliso muun muassa vahvisti Seiskalle Maisan rikkoneen hänen perheensä toukokuussa.

Paparazzit narauttivat Maisan pari viikkoa sitten, kun hän oli yökylässä it-pomon luona. Kuvassa Maisa hiipii aamulla miehen autoon.
Paparazzit narauttivat Maisan pari viikkoa sitten, kun hän oli yökylässä it-pomon luona. Kuvassa Maisa hiipii aamulla miehen autoon.

 

Lue lisää: Raju tilitys suhdekohusta! Maisa Torpan it-rakkaan ex-puoliso: ”Onhan se surullista, että on ihana perhe ja sitten tulee joku, joka rikkoo sen!”

Maisa vastasi julkaisemalla Instagramissa salarakkaansa ex-puolisoa ja tämän lähipiiriä koskevia kirjoituksia, joita on sittemmin kuitenkin poistanut.

Seiskan tietojen mukaan Maisan some-kirjoituksista on tehty tutkintapyyntöjä poliisille. Vinkkien mukaan Maisa on joutunut kirjoitusten vuoksi ongelmiin myös lähipiirinsä kanssa.

Lue myös: Jari-Matti Latvala perui hääjuhlat – Maisa Torpan suhdesopassa sokkikäänne!

 

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!