fbq
Uutiset
17.11.2020 22:29
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Kristina Suzi
Pasha Pozdniakova
Instagram-povipommi Pasha on todellinen pelinainen – kuvat kaunottaren makuuhuoneesta!
Uutiset
17.11.2020 22:29
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Kristina Suzi

Runsaiden luomumuotojensa vuoksi jumaloitu Pasha Pozdniakova, 21, muutti Helsinkiin kesän lopulla.

Pietarissa syntynyt, Petroskoissa lapsuutensa viettänyt ja Savonlinnassa naiseksi varttunut Pasha päivittää kuulumisiaan yli miljoonalle Instagram-seuraajalleen kaksiosta, josta avautuu upeat merenrantamaisemat.

Kaupungin kurvikkain kaunotar kutsui Seiskan vierailulle kotiinsa.

– Astu vain peremmälle! Mutta älä sitten missään nimessä kirjoita juttuun tarkkaa osoitetta. Maailma on täynnä kaikenlaisia kyttääjiä, enkä halua heitä tänne oveni taakse pyörimään, tomera Pasha paasaa.

Lue myös: Mitä naapurihotellin vieraat mahtavat nähdä?! Helsinkiin muuttanut povipommi Pasha paljastaa: Nukun alasti ikkunat auki!

Uuden asunnon sijainnista sanottakoon Pashan luvalla kuitenkin sen sijaitsevan eteläisessä Helsingissä erään kuuluisan tornihotellin varjossa.

– Joskus mietin, mitä kaikkea hotellivieraat mahtavatkaan nähdä. Asunnossani on nimittäin aika suuret ikkunat, Pasha nauraa.

– Olen myös niin hullu, että nukun joka yö ikkunat auki, talvellakin. Menen aina alasti nukkumaan, joten herätessäni tulee kauhea kiire etsiä vaatteet. Savonlinnassa se oli vielä ihan ok, mutta täällä Helsingissä väkeä on paljon enemmän.

Lue myös: Jumaloitu kurvikaunotar Pasha täräyttää jättiyllätyksen: ”Nyt on pakko laihduttaa!” Tältä povipommin jääkaapissa näyttää – kuva!

– Tämä asunto on täydellinen. Olen niin onnellinen, että minulla on tämän ikäisenä varaa asua näin hienossa kämpässä, 21-vuotias Pasha iloitsee.
– Tämä asunto on täydellinen. Olen niin onnellinen, että minulla on tämän ikäisenä varaa asua näin hienossa kämpässä, 21-vuotias Pasha iloitsee.

 

Ikkunat ovat tosiaankin hyvin avarat. Ei siis pidä ihmetellä, mikäli jokin rahtilaiva karahtaisi karille kapteenin keskittymisen herpaantumisen vuoksi. Ajatuksen kuullessaan Pashaa alkaa naurattaa.

– Voi ei! Ehkä minun on sitten suljettava makuuhuoneeni verhot, hän virnistää.

– Makuuhuone on lempipaikkojani asunnossani. Toki pidän olohuoneestakin, siellä on televisio.

Lue myös: Valtava helpotus! Povipommi Pashan vuosikausien piina päättyi – taustalla pitkä masennus: Itkin, enkä jaksanut deittailla!

Venäläistaustainen sydäntensärkijä yllättää ilmoittamalla, ettei ole täysin tyytyväinen vartaloonsa. Hän harmittelee nauttivansa kokkailuistaan ja Helsingin ravintolatarjonnasta niin paljon, että kesällä kertyi useita kiloja.

– Yritän laihduttaa, mutta joudun viettämään yhä enemmän aikaa tietokoneella. Aloitin nimittäin tietokonepelaamisen livelähetykset netissä. Jostain syystä monia tuntuu kiinnostavan katsella, kun pelaan makuuhuoneessani.

Pasha on pelinainen.   – Jokainen tyttö on varmaan joskus pelannut Simsiä, mutta tällä hetkellä ilahdutan seuraajiani GTA:lla. Teen päivittäin livelähetyksiä Twitchissä.
Pasha on pelinainen. – Jokainen tyttö on varmaan joskus pelannut Simsiä, mutta tällä hetkellä ilahdutan seuraajiani GTA:lla. Teen päivittäin livelähetyksiä Twitchissä.

Katso Pashan kotiesittely Seiska Klubista!

Pasha vieraana Seiskan Siivet suussa -sarjassa: