fbq
Uutiset
13.11.2020 07:08
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Kristina Suzi
Pasha Pozdniakova
Mitä naapurihotellin vieraat mahtavat nähdä?! Helsinkiin muuttanut povipommi Pasha paljastaa: Nukun alasti ikkunat auki!
Uutiset
13.11.2020 07:08
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Kristina Suzi

Helsingille koitti aikainen joulu, kun runsaiden luomumuotojensa vuoksi jumaloitu Pasha Pozdniakova, 21, muutti kesän lopulla pääkaupunkiin. Pietarissa syntynyt, Petroskoissa lapsuutensa viettänyt ja Savonlinnassa naiseksi varttunut Pasha päivittää kuulumisiaan yli miljoonalle Instagram-seuraajalleen kaksiosta, josta avautuu upeat merenrantamaisemat.

Moni poikamies mielisi kylään kaupungin kurvikkaimman kaunottaren luo. Nyt kunnian on saanut Seiskan reportteri, jonka blondi kutsuu ilomielin kotiinsa.

– Astu vain peremmälle! Mutta älä sitten missään nimessä kirjoita juttuun tarkkaa osoitetta. Maailma on täynnä kaikenlaisia kyttääjiä, enkä halua heitä tänne oveni taakse pyörimään, tomera Pasha paasaa.

Lue myös: Valtavista luomurinnoistaan jumaloitu Instagram-tähti Pasha jysäyttää Siivet suussa -uutispommin: "Sain Suomen kansalaisuuden" - katso tulinen video!

Ikkunat auki ilman verhoja

Seiska luonnollisesti kunnioittaa sometähden yksityisyyttä. Uuden asunnon sijainnista sanottakoon Pashan luvalla kuitenkin sen sijaitsevan eteläisessä Helsingissä erään kuuluisan tornihotellin varjossa.

– Joskus mietin, mitä kaikkea hotellivieraat mahtavatkaan nähdä. Asunnossani on nimittäin aika suuret ikkunat, Pasha nauraa.

– Olen myös niin hullu, että nukun joka yö ikkunat auki, talvellakin. Menen aina alasti nukkumaan, joten herätessäni tulee kauhea kiire etsiä vaatteet. Savonlinnassa se oli vielä ihan ok, mutta täällä Helsingissä väkeä on niin paljon enemmän...

Lue lisää ja katso kuvat Pashan kodista Seiska Klubista!

Pasha vieraana Seiskan Siivet suussa -sarjassa: