fbq
Uutiset
16.11.2020 17:42
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Kristina Suzi
Pasha Pozdniakova
Jumaloitu kurvikaunotar Pasha täräyttää jättiyllätyksen: ”Nyt on pakko laihduttaa!” Tältä povipommin jääkaapissa näyttää – kuva!
Uutiset
16.11.2020 17:42
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Kristina Suzi

Pietarissa syntynyt, Petroskoissa lapsuutensa viettänyt ja Savonlinnassa naiseksi varttunut Pasha Pozdniakova, 21, muutti äskettäin Helsinkiin.

Runsaiden muotojensa vuoksi jumaloitu kaunotar päivittää kuulumisiaan yli miljoonalle Instagram-seuraajalleen kaksiosta, josta avautuu upeat merenrantamaisemat.

Lue myös: Mitä naapurihotellin vieraat mahtavat nähdä?! Helsinkiin muuttanut povipommi Pasha paljastaa: Nukun alasti ikkunat auki!

– Makuuhuone on lempipaikkojani asunnossani. Toki pidän olohuoneestakin, siellä on televisio. Olen myös kova kokkailemaan. Sanon suoraan, että olen todella hyvä laittamaan ruokaa! Tosin korona-aikana olen syönyt ehkä liiankin paljon.

Lue myös: Valtava helpotus! Povipommi Pashan vuosikausien piina päättyi – taustalla pitkä masennus: Itkin, enkä jaksanut deittailla!

Venäläistaustainen sydäntensärkijä yllättää ilmoittamalla, ettei ole täysin tyytyväinen vartaloonsa. Hän harmittelee nauttivansa kokkailuistaan ja Helsingin ravintolatarjonnasta niin paljon, että kesällä kertyi useita kiloja.

– Kun kaverini ovat houkutelleet kuntosalille, olen monesti kieltäytynyt ja tilannut mieluummin hampurilaisia kotiin. Rakastan roskaruokaa! Nyt jääkaapistani kuitenkin löytyy runsaasti kasviksia, Pasha näyttää.

– Yritän laihduttaa, mutta joudun viettämään yhä enemmän aikaa tietokoneella. Aloitin nimittäin tietokonepelaamisen livelähetykset netissä.

– Sanon suoraan, että olen tosi hyvä kokki. Korona-aikana olen kokkaillut niin paljon kaikkea hyvää, että nyt on pakko alkaa laihduttaa!
– Sanon suoraan, että olen tosi hyvä kokki. Korona-aikana olen kokkaillut niin paljon kaikkea hyvää, että nyt on pakko alkaa laihduttaa!

Katso Pashan kotiesittely Seiska Klubista!

Pasha vieraana Seiskan Siivet suussa -sarjassa: