fbq
Uutiset
14.11.2020 15:03
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Kristina Suzi
Pasha Pozdniakova
Valtava helpotus! Povipommi Pashan vuosikausien piina päättyi – taustalla pitkä masennus: Itkin, enkä jaksanut deittailla!
Uutiset
14.11.2020 15:03
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Kristina Suzi

Runsaiden luomumuotojensa vuoksi jumaloitu Pasha Pozdniakova, 21, muutti Savonlinnasta Helsinkiin kesän lopulla.

Muutto ensimmäiseen omaan kotiin oli Pashalle suuri elämänmuutos. Vielä sitäkin mieluisampaa oli saada ilouutisia valtiolta.

– Minusta tuli Suomen kansalainen! Minut hyväksyttiin vihdoinkin, Pasha huokaa.

– Se oli hyvin pitkä prosessi, kansalaisuuden saaminen kesti kahdeksan vuotta. Tämä oli toivottu uutinen, sillä jossain vaiheessa olin jo varma, ettei minua ja perhettäni huolita tänne lainkaan.

Lue myös: Valtavista luomurinnoistaan jumaloitu Instagram-tähti Pasha jysäyttää Siivet suussa -uutispommin: "Sain Suomen kansalaisuuden" - katso tulinen video!

Valtava helpotus

Kolme vuotta sitten Podzniakovan perhettä kohtasi takaisku, kun he saivat kielteisen päätöksen pysyvästä oleskeluluvasta. Pashan mukaan se oli suoranainen sokki vuosia Savonlinnassa asuneelle yrittäjäperheelle.

– Vanhempani ovat maksaneet tänne kauheasti veroja, he ovat hyvin ahkeria ja ostaneet useita kiinteistöjäkin. Olen käynyt täällä koulut, opetellut kielen ja työskennellyt

Olavinlinnassa sekä hammasasemalla, missä pesin työvälineitä. Se oli rankkaa.

– Kun kaiken sen jälkeen sain kielteisen päätöksen, iski kolmen vuoden masennus. En jaksanut deittailla, itkin vain ja mietin, etten koskaan kelpaisi Suomelle.

– Voitte kuvitella, miten iloinen olen nyt, kun olen virallisesti suomalainen!

Lue myös: Mitä naapurihotellin vieraat mahtavat nähdä?! Helsinkiin muuttanut povipommi Pasha paljastaa: Nukun alasti ikkunat auki!

Pitkä odotus on vihdoin ohi: neiti Pozdniakova on nyt virallisesti suomalainen.  – Jääkiekossa kannatan aina Leijonia enkä Venäjää, kaksoiskansalainen vakuuttaa.
Pitkä odotus on vihdoin ohi: neiti Pozdniakova on nyt virallisesti suomalainen.  – Jääkiekossa kannatan aina Leijonia enkä Venäjää, kaksoiskansalainen vakuuttaa.

Kannustaa Leijonia

Uunituore Suomen passi kireässä takataskussaan Pashan kelpaa matkustella rinta rottingilla. Hän aikoo tehdä niin koronasta huolimatta.

– En ole nimittäin nähnyt mummoani Petroskoissa kolmeen vuoteen. Kun ei enää tarvitse stressata lupapäätöksistä, aion ehdottomasti matkustaa Venäjälle. Käyn kenties myös Dubaissa, sillä onhan tämä Helsingin pimeys masentavaa.

– Mutta ei hätää, aion kyllä kannustaa Leijonia jääkiekossa! Miellän itseni nykyään enemmän suomalaiseksi kuin venäläiseksi, kaksoiskansalainen kiljahtaa.

Katso kuvat Pashan kodista Seiska Klubista!

Pasha vieraana Seiskan Siivet suussa -sarjassa: