Katso kuva!
Heidi Foxell

Hyvinkään ammuskelussa loukkaantuneelle Heidi Foxellille järkyttäviä uutisia – kyynelehti sokkiuutisen kuultuaan: ”Mitä helvettiä pitäisi ajatella?!”

26.01.2019 11:33

Hyvinkään ammuskelussa keväällä 2012 loukkaantunut Heidi Foxell sai lääkäriltä erittäin ikäviä uutisia.

Heidi kertoi Instagram-tilillään julkaisemansa kuvan yhteydessä käyneensä kontrollissa Naistenklinikalla. Lääkärillä oli hänelle ikäviä uutisia.

- Mulla on munasarjoissa kananmunan kokoinen kysta johon on tullut solumuutoksia ja siitä on tullut syöpä, Heidi kirjoitti.

Lue myös: Hyvinkään ammuskelussa haavoittunut Heidi Foxell oli lähellä kuolla viime keväänä: ”En ymmärtänyt mennä ajoissa hoitoon!”

Hänen mukaansa syöpä on hyvälaatuinen, mutta sen poistaminen ei Heidin kohdalla onnistu.

- Normaalisti se leikattaisi.. Mun tapauksessa se on vaan liian vaikeeta että sitä ei tehdä jos ei oo pakko... Mä en oikeasti enää tiedä mitä helvettiä täs pitäs ajatella, hän tuskaili itkuisen kuvansa kuvatekstissä.

 

Kävi isossa leikkauksessa

Heidi on leikattu kymmeniä kertoja järkyttävän ampumavälikohtauksen jälkeen. Hän kävi isossa operaatiossa marraskuun lopussa.

- En osaa sanoo jatkosta ku ei lääkäritkään osaa... Avaa vasemmasta kainalosta lonkkaluuhun asti viillon ja yrittää päästä tonne oikeelle putsaa ton mätäpaiseen ja ottaa verisuoniproteesin pois. Käyttää jonkun ihmisen suonia muhun ja vetävät aortalaskimosta uuden verisuonen jalkoihin noin lyhyesti kerrottuna
#meilahti #M12
, hän kertoi Instagram-tilillään julkaistussa videossa.

Lue myös: Hyvinkäällä haavoittunut poliisi Heidi Foxell paljastaa uutuuskirjassa: suunnitteli jo itsemurhansa - ”Ajatus alkoi tuntua luovuttamiselta!”

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ

 

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: ARI LAHTI, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!