Uutiset

Frederikin kirjan väitteistä pöyristynyt laulajalegenda Jorma Kalevi: Niin kauan kuin elän, taistelen tästä asiasta!

20.11.2020 13:42

Laulajalegenda Ilkka ”Frederik” Sysimetsän,75, tuore elämäkerta Harva meistä on Frederik on herättänyt kohua niin mediassa kuin julkkisten parissa.

Moni kirjassa nimeltä mainittu julkisuuden henkilö on kumonnut Reetun kertomien asioiden todenperäisyyden.

Kirjasta on nostettu jo yksi rikosilmoitus, ja ainakin toinen on Seiskan tietojen mukaan tulossa.

– Olen laatinut rikosilmoituksen valmiiksi. Jätän sen poliisille, ennen kuin matkustan loppuviikosta Kanarialle, ex-yökerhonpitäjä Jorma Kalevi kertoo.

Vuosikymmeniä Kanarialla asunut Jorma Kalevi luuli Reetua ystäväkseen, mutta elämäkerta muutti käsityksen.
Vuosikymmeniä Kanarialla asunut Jorma Kalevi luuli Reetua ystäväkseen, mutta elämäkerta muutti käsityksen.

Lue myös: Frederikin kohuelämäkerrasta rikosilmoitus! Kirjassa mainittu julkkis raivostui rajuista väitteistä - muitakin rikosilmoituksia jo tekeillä!

Vuosien yhteistyö

Espanjassa vuosikymmeniä ravintolaa pyörittänyt Jorma Kalevi, 74, on tehnyt Frederikin kanssa yhteistyötä vuosia.

Kirjassa Reetu väittää Jorman harrastaneen tuplarahastusta myymällä saman lipun kahteen kertaan ja korvanneen pullossa olleita viinoja eri alkoholilla kuin mitä etiketti antoi ymmärtää.

– Lähes kaikki, mitä kirjassa on minusta kirjoitettu, on täyttä valhetta. En ymmärrä, miksi Reetu valehtelee. Olen todella vihainen ja samalla pettynyt häneen. Niin kauan kuin elän, taistelen tästä asiasta. En voi hyväksyä vääryyttä ja valetta millään tasolla, vakavasti sairas Jorma Kalevi kommentoi.

Reetun vasta ilmestynyt elämäkerta on saanut osakseen paljon kritiikkiä.
Reetun vasta ilmestynyt elämäkerta on saanut osakseen paljon kritiikkiä.

Lue myös: Iskelmälaulaja tekee rikosilmoituksen Frederikin kohuelämäkerrasta - raivoissaan kirjan väitteistä: "En voi hyväksyä tätä vääryyttä!"

Pettynyt ex-ystävä

Kirjassa Reetu kertoo myös käyttäneensä kokaiinia ruotsalaisessa yökerhossa liikemies Calle Danhammerin kanssa. Seiska tavoitti Callen, joka on asiasta eri mieltä.

– En todellakaan ole koskaan vetänyt Reetun kanssa kokaiinia. En ole koskaan koskenut huumeisiin enkä edes tupakkaan. Elämäni varrella kaikkea on tullut tehtyä, mutta tämä todella on loukkaus, Calle puhisee.

– Reetu on eilisen päivän tähti, joka yrittää pönkittää itsetuntoaa, Calle puhisee.
– Reetu on eilisen päivän tähti, joka yrittää pönkittää itsetuntoaa, Calle puhisee.

Lue myös: "Tämä todella on loukkaus" - Carl Danhammer kimmastui Frederikin elämäkerran kokaiinikertomuksesta: "Törkeä valhe!"

– Reetu pönkittää jutuilla itsetuntoaan. Hän on mennyt tähti. Asianajajani ilmoitti, että tässä olisi rikosilmoituksen paikka. Vaikka tunnen Reetun ja hän on ollut ystäväni, nyt ystävyys rakoilee pahemman kerran. Mietin vielä, mitä teen. Sanotaan näin, että perästä kuuluu, Calle pohtii Seiskalle.

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Otava
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!