Frederik ja Jorma Kalevi

Iskelmälaulaja tekee rikosilmoituksen Frederikin kohuelämäkerrasta - raivoissaan kirjan väitteistä: "En voi hyväksyä tätä vääryyttä!"

Uutiset | 13.11.2020 13:22

Seiska uutisoi tänään perjantaina, että laulajalegenda Frederikin eli Ilkka Sysimetsän, 75, tuore elämäkerta Harva meistä on Frederik on poikinut yhden rikosilmoituksen.

Seiskan tietojen mukaan yksi kirjassa mainittu julkkis on tehnyt teoksesta jo rikosilmoituksen ja lisää on luvassa.

Lue lisää: Frederikin kohuelämäkerrasta rikosilmoitus! Kirjassa mainittu julkkis raivostui rajuista väitteistä - muitakin rikosilmoituksia jo tekeillä!

Espanjassa vuosia viihtynyt iskelmälaulaja Jorma Kalevi, 74, kertoi Seiskalle kiukkuisena, että hän aikoo aivan lähiaikoina jättää rikosilmoituksen.

– Olen laatinut sen valmiiksi ja olen ollut yhteydessä oikeusavustajaan. Jätän asiasta rikosilmoituksen ennen kuin matkustan ensi viikolla Kanarian-saarille, Jorma Kalevi varmisti asian Seiskalle.

"Miksi valehtelet, Reetu?"

Espanjassa ravintolabisneksessä mukana ollut Jorma Kalevi sanoo olevansa vihainen Frederikille. 

- Olemme olleet joskus ihan ystäviäkin, mutta lähes kaikki, mitä kirjassa on kirjoitettu minusta ja Espanjasta, on täyttä valhetta. En ymmärrä, miksi Reetu valehtelee. Olen todella vihainen ja samalla pettynyt häneen, Jorma kihisee kiukkuaan Seiskalle.

- Olen ottanut yhteyttä kirjan kustantajaan ja pyytänyt heiltä oikaisua asioihin, mutta minulle ei ole tullut mitään tietoa vielä, miten asia etenee, selvästi kirjasta loukkaantunut Jorma kertoo.

Lue myös: Frederik, 75, elämäkerrassaan: Vietti kesällä yön Erika Vikmanin kanssa samassa sängyssä - ylistää laulajakaunottaren muotoja: "Olin onneni kukkuloilla, enkä ollut uskoa silmiäni"

Jorma Kalevi työskentelee ravintoloitsijana Espanjassa.
Jorma Kalevi työskentelee ravintoloitsijana Espanjassa.

- Niin kauan kuin elän, taistelen tästä asiasta. En voi hyväksyä tätä vääryyttä ja valetta millään tasolla, vakavasti sairas Jorma kiteyttää asian. 

Kustantaja ei kommentoi

Seiskan tavoittama kustannusosakeyhtiö Otavan markkinointi- ja viestintäjohtaja Kirsi Tähjänjoki ei halunnut kommentoida tehtyä rikosilmoitusta enempää.

- Kiitos viestistäsi, emme kuitenkaan kommentoi Harva meistä on Frederik -kirjaan liittyvää keskustelua, kiireinen Tähjänjoki viestitti asiasta.

Reetu itse kommentoi kirjasta noussutta kohua Iltalehdelle, että julkkikset ovat pelkureita ja kaikki kirjassa on totta. Seiska ei tavoittanut Reetua kommentoimaan syytöksiä tai rikosilmoitusta.

Lue myös: Frederikin elämäkerrassa roiseja paljastuksia: Salainen seksisuhde äitinsä ystävän kanssa - menetti neitsyytensä opettajalle, harrasti myöhemmin seksiä myös tämän tyttären kanssa!

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!