"Tämä todella on loukkaus" - Carl Danhammer kimmastui Frederikin elämäkerran kokaiinikertomuksesta: "Törkeä valhe!"

Uutiset | 13.11.2020 19:39

Iskelmälegenda Frederikin eli Ilkka Sysimetsän, 75, tuore elämäkerta Harva meistä on Frederik on ehtinyt aiheuttaa runsaasti kohuja, vaikka kirjan ilmestymisestä on ehtinyt kulua vasta parisen viikkoa.

Seiska uutisoi perjantaina, että kirjasta on tehty jo yksi rikosilmoitus. Myös iskelmälaulaja Jorma Kalevi kertoi Seiskalle tehneensä jo valmiiksi rikosilmoituksen ja aikoo jättää sen aivan lähiaikoina.

Lue lisää: Frederikin kohuelämäkerrasta rikosilmoitus! Kirjassa mainittu julkkis raivostui rajuista väitteistä - muitakin rikosilmoituksia jo tekeillä!

"En ole vetänyt kokaiinia!"

Myös julkkisliikemies Carl Danhammer on raivostunut Frederikin kohuelämäkerrasta. Kirjassa Reetu kertoo käyttäneensä kokaiinia ruotsalaisessa yökerhossa Danhammerin kanssa.

- En todellakaan ole koskaan ollut Reetun kanssa wc:ssä tai hänen kanssaan vetänyt kokaiinia. En ole koskaan koskenut huumeisiin, enkä edes tupakkaan, Calle tuhahtaa alkuun toimittajalle.

- Elämäni varsilla kaikkea on tullut tehtyä, mutta tämä todella on loukkaus. En todellakaan ymmärrä, miksi hän tällaista kertoo. Törkeä valhe.

Lue lisää: Iskelmälaulaja tekee rikosilmoituksen Frederikin kohuelämäkerrasta - raivoissaan kirjan väitteistä: "En voi hyväksyä tätä vääryyttä!"

Carl Danhammer kuvattuna vuonna 2017.
Carl Danhammer kuvattuna vuonna 2017.

"Perästä kuuluu"

Danhammer myöntää, että hänellä ja Frederikillä on yhteistä historiaa, mutta kirjan kertomukset ovat Danhammerille täysin outoja ja hän pitää niitä täysin keksittyinä.

- Olen tavannut Reetun pari kertaa suomalaisella lavalla ja kerran hän on käynyt luonani kylässä. Olin silloin naimisissa Anu Saagimin kanssa. Jokainen oikea ystäväni tietää, että olen todella huumevastainen ihminen.

- Reetu vain yrittää pönkittää kaikilla jutuillaan omaa kuuluisuuttaan. Hän on enää eilisen sankari. Asianajajani ilmoitti, että tässä olisi rikosilmoituksen paikka. Kuitenkin tunnen hänet ja hän on ollut ystäväni, mutta nyt ystävyys rakoilee täydellisesti. Katson nyt, mitä teen. Sanotaan näin, että perästä kuuluu, Calle lopettaa haastattelun.

Lue myös: Frederik, 75, elämäkerrassaan: Vietti kesällä yön Erika Vikmanin kanssa samassa sängyssä - ylistää laulajakaunottaren muotoja: "Olin onneni kukkuloilla, enkä ollut uskoa silmiäni"

KUSTANTAJA EI KOMMENTOI

Seiskan tavoittama kustannusosakeyhtiö Otavan markkinointi- ja viestintäjohtaja Kirsi Tähjänjoki ei halunnut kommentoida kirjasta tehtyä rikosilmoitusta.

- Kiitos viestistäsi, emme kuitenkaan kommentoi Harva meistä on Frederik -kirjaan liittyvää keskustelua, kiireinen Tähjänjoki viestitti asiasta.

Reetu itse kommentoi kirjasta noussutta kohua Iltalehdelle, että julkkikset ovat pelkureita ja kaikki kirjassa on totta. Seiska ei tavoittanut Reetua kommentoimaan syytöksiä tai rikosilmoitusta.

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!