fbq
Uutiset
16.12.2018 17:58
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Kari Pekonen
Kim Rusi auttoi kohukuvaajat mallimaailmaan.
Ex-mallitoimistopomo Kim Rusi avitti kohuttua nakukuvaajapariskuntaa uran alussa: ”Henrikillä oli kova palo mallimaailmaan!”
Uutiset
16.12.2018 17:58
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Kari Pekonen

Valokuvaaja-aviopari Henrik ja Kia Karlberg kohauttivat keväällä 2014, kun he julkaisivat useiden suomalaisjulkkisten alastonkuvia netissä. Kohun noustua he katosivat täysin. Viranomaisetkaan eivät ole saaneet heitä vastaamaan kuvien julkaisusta nousseisiin rikossyyteisiin.

Koko tapaus on hyvin erikoinen, mutta niin ovat myös Karlbergit. Heidän taustoistaan ei ole tähän asti kerrottu julkisuudessa mitään, vaikka he olivat muoti- ja mallimaailmassa hyvin arvostettuja ammattilaisia.

Lue lisää: Julkkisten kohuttujen alastonkuvien takana erikoinen pariskunta – entinen yhteistyökumppani paljastaa: Käyttäytyivät poikkeuksellisella tavalla!

Tyhjästä muotialalle

Entinen mallitoimiston omistaja Kim Rusi auttoi Karlbergejä perustamaan Coco Models -mallitoimiston lähes 15 vuotta sitten. Karlbergit tulivat muotimaailmaan yllättäen ja täysin alan ulkopuolelta.

– Henrik toimi silloin it-yrittäjänä Turussa ja otti minuun yhteyttä. Hänellä oli ollut pitkään kova palo malli- ja muotimaailmaan, mutta kontaktit ja käytännön kokemus puuttuivat. Olin heidän konsulttinaan puoli vuotta, kunnes liiketoiminta alkoi pyöriä, eikä minua tarvittu enää, Rusi muistelee.

– Molemmat halusivat olla taustalla. He olivat hiljaisia, rauhallisia ja jopa ujoja. He tarvitsivat jonkun muun toimistonsa kasvoiksi, hän kuvailee Henrik ja Kia Karlbergia.

Lue myös: Suomalaisjulkkiksia alasti kuvannut, oikeutta pakoileva valokuvaaja teki härskin tempun: julkaisi nakukuvat jälleen netissä ja järjestää kuvista taidenäyttelyn!

Menestyivät nopeasti

Rusin avulla Karlbergit saivat toimiston menestymään ja aloittivat yhteistyön arvostetun Ford-mallitoimiston kanssa.

– Minulla ei ole heistä mitään negatiivista sanottavaa, päinvastoin. Yhteistyö sujui hyvin.

Lue myös: Julkkisten nakukuvaskandaalissa sokkikäänne: alastonkuvaaja katosi – äidin hätähuuto: ”Jos luet tämän, Kia, ota yhteyttä!”

Muutamaa vuotta myöhemmin mallitoimisto sai jäädä, ja Karlbergit siirtyivät valokuvaajiksi.

– Heitä kiinnosti kuvaaminen alusta asti, ja he oppivat nopeasti. Muutamassa vuodessa heistä tuli alan huippuja, ja he kuvasivat vuosikausia Suomen suurimmille mallitoimistoille, Rusi kertoo.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »