fbq
Uutiset
13.12.2018 16:02
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Timo Korhonen ja Kari Pekonen
Alastonkuvaajat käyttäytyivät oudolla tavalla.
Julkkisten kohuttujen alastonkuvien takana erikoinen pariskunta – entinen yhteistyökumppani paljastaa: Käyttäytyivät poikkeuksellisella tavalla!
Uutiset
13.12.2018 16:02
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Timo Korhonen ja Kari Pekonen

Keväällä 2014 valokuvaaja-aviopari Henrik ja Kia Karlberg kohautti julkaisemalla suomalaisjulkkisten alastonkuvia netissä. Kohun noustua he katosivat täysin. Viranomaisetkaan eivät ole saaneet heitä vastaamaan kuvien julkaisusta nousseisiin rikossyyteisiin.

Lue myös: Suomalaisjulkkiksia alasti kuvannut, oikeutta pakoileva valokuvaaja teki härskin tempun: julkaisi nakukuvat jälleen netissä ja järjestää kuvista taidenäyttelyn!

Koko tapaus on hyvin erikoinen, mutta niin ovat myös Karlbergit. Heidän taustoistaan ei ole tähän asti kerrottu julkisuudessa mitään, vaikka he olivat muoti- ja mallimaailmassa hyvin arvostettuja ammattilaisia.

Pariskunta työskenteli Suomen isoimmille mallitoimistoille, mutta he ovat jääneet mysteeriksi jopa entisille työkavereilleen.

Lue myös: Julkkisten nakukuvaskandaalissa sokkikäänne: alastonkuvaaja katosi – äidin hätähuuto: ”Jos luet tämän, Kia, ota yhteyttä!”

– Karlbergit varjelivat yksityisyyttään tarkasti. Koko heidän kanssaan työskentelyni aikana he eivät kertoneet mitään yksityiselämästään. En ole monia vastaavia ihmisiä tavannut, etenkään muotimaailmassa, jossa sosiaalisuus ja kontaktit ovat tärkeitä, paljastaa entinen mallitoimiston omistaja Kim Rusi Seiskalle.

Kim Rusin mukaan Karlbergit ovat hyvin älykkäitä ja kunnianhimoisia mutta ujoja ja varautuneita.
Kim Rusin mukaan Karlbergit ovat hyvin älykkäitä ja kunnianhimoisia mutta ujoja ja varautuneita.

Lue lisää entisen yhteistyökumppanin kokemuksista kuvaajapariskunnasta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »