fbq
Uutiset
10.12.2018 07:16
Teksti: Sami Sinokki ja Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto
Nakukuvaaja katosi.
Julkkisten nakukuvaskandaalissa sokkikäänne: alastonkuvaaja katosi – äidin hätähuuto: ”Jos luet tämän, Kia, ota yhteyttä!”
Uutiset
10.12.2018 07:16
Teksti: Sami Sinokki ja Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto

Valokuvaaja Henrik Karlbergin, 44, kohutuista suomalaisjulkkiksista ottamista alastonkuvista pidetään näyttelyt Helsingissä ja Amsterdamissa. Kuvista alkoi kohu jo neljä vuotta sitten niiden ilmestyttyä nettiin. Osa kuvatuista naisista teki tutkintapyynnön kuvien julkaisemisesta.

Lue lisää: Suomalaisjulkkiksia alasti kuvannut, oikeutta pakoileva valokuvaaja teki härskin tempun: julkaisi nakukuvat jälleen netissä ja järjestää kuvista taidenäyttelyn!

Seiska paljasti viime viikolla, että kuvat ottanut pariskunta Henrik ja Kia Karlberg on nyt kadonnut viranomaisten lisäksi myös omilta lähiomaisiltaan, ja Kiasta on tehty poliisille hiljattain katoamisilmoitus.

Lue myös: Sokkikäänne: Suomalaisjulkkiksista kohutut alastonkuvat ottanut pariskunta katosi mystisesti!

Seiska tavoitti Kian äidin, joka on erittäin huolissaan tyttärestään.

– En ole kuullut Kiasta mitään pariin vuoteen. Toivoisin kovasti, että hän edes soittaisi minulle. Jos luet tämän, Kia, niin ota yhteyttä! äiti huokaa Seiskalle.

Kialla oli viime vuoden verotietojen mukaan 7 700 euron pääomatulot, mutta muita tuloja pariskunnalla ei Suomessa ollut.

Lue myös: Kohutuissa alastonkuvissa esiintynyt Mia Ehrnrooth: Toivottavasti asia etenee oikeuteen!

Haastemies perässä

Kian äidin lisäksi kuvaajapariskunnan liikkeistä on kiinnostunut syyttäjä, joka yrittää saada Karlbergit oikeuteen vastaamaan syytteisiin törkeästä petoksesta, yksityiselämää loukkaavan kuvan levittämisestä ja tekijänoikeusrikkomuksesta.

Lue myös: Julkkisten alastonkuvakohu paisuu: turkulaiskuvaajalle useita syytteitä – tapauksessa 7 asianomistajaa!

Oikeudenkäyntiä on jatkuvasti lykätty, koska kuvaajapariskuntaa ei ole tavoitettu eikä näin ollen saatu haastettua. Polisiltakin meni yli kaksi vuotta tavoittaa Karlberg vaimoineen. Heidät tavoitettiin lopulta yllätyskotietsinnässä omakotitalostaan syksyllä 2016.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »