fbqEronnut kohupari teki autokaupat! Jari-Matti Latvala myi autonsa Maisa Torpalle! | Seiska
Uutiset
01.11.2019 07:01
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto
Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala tekivät autokaupat.
Eronnut kohupari teki autokaupat! Jari-Matti Latvala myi autonsa Maisa Torpalle!
Uutiset
01.11.2019 07:01
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto

Rallitähti Jari-Matti Latvala ja kohublondi Maisa Torppa ovat tehneet eroilmoituksensa jälkeen autokaupat. TraFicomin tietojen mukaan Jari-Matti on myynyt Toyota C-HR -autonsa Maisalle, joka oli aikaisemmin auton haltija. Auton arvo on reilut 20 000 euroa.

Maisa Torpan auto.

Lue myös: Jari-Matti Latvalaa kyydittänyt Maisa Torppa kaahasi rajusti öky-Lexuksella: härski u-käännös ja sateessa ilman valoja – kuvat!

Maisan ja Jari-Matin parisuhdekriisi alkoi, kun Seiska paljasti, että Maisa on viettänyt useita yhteisiä öitä suomalaisen it-pomon kanssa ja heidän salasuhteensa on ollut käynnissä vuoden alkupuolelta lähtien.

Lue lisää: Salasuhteen paljastavat paparazzikuvat! Maisa Torppa hipsi silminnäkijöitä varoen salarakkaansa autokyytiin!

Mutta vain pari päivää eroilmoituksensa jälkeen kaksikko ilmestyi yhdessä turkulaiseen keilahalliin. Maisa julkaisi Instagramin tarinat-osiossaan useita kuvia ja videoita, joissa hän ja Jari-Matti kumosivat onnellisina janojuomia ja kippistelivät säännöllisin väliajoin keilaamisen ohessa.

Lue myös: Mitä ihmettä, juuri eronneet Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala viettävät iltaa yhdessä – keilausta ja drinkkejä!

Seiskan tietojen mukaan kostea keilailta päättyi Maisan ja Jari-Matin ystäväpariskunnan luokse, jossa he myös viettivät yön yhdessä.