fbq
Uutiset
08.07.2020 18:02
Teksti: Pauli Poutanen|Kuvat: Seiskan toimitus
Mattu ja Jape
Pettämiskohussa nopea käänne: TIS-Mattu ja Jape hempeilivät käsi kädessä Tallinnassa - kuvat! "Voi kunpa olisikin ollut julkisuustemppu!"
Uutiset
08.07.2020 18:02
Teksti: Pauli Poutanen|Kuvat: Seiskan toimitus

Temptation Island Suomen viimeisimmältä tuotantokaudelta tutut Mathilda "Mattu" Westerberg sekä Jarkko "Jape" Virtanen saivat aikaan pienen kohun heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Mattu kertoi henkilökohtaisella Instagram-tilillään, että Jape oli mennyt ja pettänyt häntä toisen naisen kanssa.

Lue lisää: Temptation Island Suomessa sinkkumiehet sekoittanut Mattu antaa kylmää kyytiä Jape-rakkaalleen: Petti mua eilen!

Sunnuntaina pariskunta antoi haastattelun Iltalehdelle. Jape painiskeli tunnontuskiensa kanssa ja Mattu kertoi tarvitsevansa aikalisän suhteesta. Jape ei kieltänyt pettämistä ja sekin kävi ilmi, ettei kyse ollut mistään kevyestä pussailusta. Alkoholilla oli ollut osuutta tapahtumiin ja muutenkin viikonloppu meni molemmilta bilefiiliksissä.

Yhdessä reissuun!

Kaiken tämän jälkeen yllätys oli suuri, kun Mattu ja Jape bongattiin tiistaina kesäisestä Tallinnasta, kevyellä juhlatuulella. Kansalaispaparazzin kuvasta näkyy, että pari käveli käsi kädessä ja läheisissä tunnelmissa (katso kuvasta alta) ja muutoinkaan mikään ei ulkoisesti viitannut viikonlopun sokkitapahtumiin.

Lue lisää: TIS-Jape vahvistaa Iltalehdelle pettäneensä Mattua: Yksi elämäni pahimmista virheistä

Mattu

Seiska sai Matun kiinni puhelimitse. Hän on viettänyt Tallinnassa synttäreitään ja reissu oli varattu jo aikaa sitten.

- Ollaan yhdessä täällä Tallinnassa. Tämä oli etukäteen varattu ja maksettu reissu mun 23-vuotissynttäreiden kunniaks ja päädyttiin lopulta lähtemään tänne niin kuin suunniteltiin. On ollut kiva päästä pois neljän seinän sisältä vähän tuulettumaan, Mattu kertoi.

Mattu Jape

Onko teillä nyt kaikki hyvin?

- Ei ole kaikki hyvin, tässä pitää ottaa paljon aikaa vielä, että saa edes jonkinsorttista päätöstä jatkon suhteen.

Mattu ja Jape ovat hiljattain muuttaneet yhteen asumaan. Tämäkin seikka osaltaan vaikuttaa päätökseen suhteen jatkosta.

Lue myös: Ohhoh, kuin aivan eri nainen! TIS-Mattun ulkonäkö on muuttunut Temptation Islandin jälkeen: poseeraa yläosattomissa - katso kuvat ja vertaa!

Oletko antanut anteeksi Japelle?

- En ole antanut anteeksi. 

Pettämisen lisäksi Mattua on rassannut se, että somessa spekuloidaan hänen keksineen koko pettämisjutun tarkoituksenaan saada lisähuomiota ja enemmän seuraajia.

- Ei pidä paikkaansa. Voi kunpa tämä kaikki olisikin vain joku julkisuustemppu, mutta Jape petti mua just kuten olen kertonut.

Katso TIS-ILTAROVIO - vieraana Mattu: Perheeni ei siedä sarjaa