fbq
Telkkari
15.09.2020 21:02
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen
Temptation Island Suomi
Paljastuiko yksi tämän kauden merkittävimmistä käänteistä jo nyt - viime kauden kohupari palaa Temptation Island Suomeen?!
Telkkari
15.09.2020 21:02
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen

Temptation Island Suomen pressitapahtumassa paljastettiin syksyn uutuuskauden pariskunnat ja kohuttu traileri joka antoi esimakua tulevasta kaudesta.

Uuden kauden tähän asti kiinnostavimmat käänteet ovat olleet muun muassa se, että aiemmin ohjelmassa sinkkuna kohahduttanut Jonna palaa sarjaan. Hän testaa nyt parisuhdettaan Jussi-rakkaansa kanssa. Myös kuudennella kaudella iltanuotiolla eronneet Viivi ja Lance palaavat sarjaan pariskuntana. 

Lue myös: Tässä ovat uudet Temptation Island Suomi -parit: jo kertaalleen eronnut pariskunta palaa viettelysten vietäväksi! 

Monet tarkkasilmäiset katsojat ovat varmasti huomanneet sen, että uutuuskauden trailerilla vilahtaa tuttu mies. Yhdessä kohdassa nähdään viime kaudelta tuttu Jape. Mattu ja Jape päättivät jatkaa parisuhteessa viimeisen iltanuotion jälkeen, mutta kesän aikana Mattu paljasti somessa, että Jape oli pettänyt häntä toisen naisen kanssa.

Lue lisää: Temptation Island Suomessa sinkkumiehet sekoittanut Mattu antaa kylmää kyytiä Jape-rakkaalleen: Petti mua eilen!

Tämän jälkeen Seiskan lukijat ovat raportoineet ahkerasti Mattun ja Japen tapaamisista eri paikoissa. Kaksikko bongattiin esimerkiksi kesän aikana lomailemassa Tallinnassa.

Seiskan tavoittama Mattu kertoi silloin viettäneensä Tallinnassa synttäreitään.

- Ollaan yhdessä täällä Tallinnassa. Tämä oli etukäteen varattu ja maksettu reissu mun 23-vuotissynttäreiden kunniaksi, ja päädyttiin lopulta lähtemään tänne niin kuin suunniteltiin, Mattu kertoi.

Lue lisää: "Aika moni mua haluais panna!" Tässä ovat superkuumat Temptation Island -sinkkunaiset: kaunottaria joka puolelta Suomea - kuvat!

Mattu ja Jape eivät ole kommentoineet suhdettaan mitenkään tämän jälkeen. Seiskan toimituksessa spekuloitiin jo ennen tuoreen kauden parien julkistusta sitä, että Mattu ja Jape tekisivät paluun viettelysten saarelle.

Lue myös: Suhde yhä kriisissä vai onnellisesti yhdessä? Pettämiskohusta toipuvat Temptation Island Mattu ja Jape bongattiin viileissä tunnelmissa - paljonpuhuvat salakuvat julki!

Trailerin perusteella voi olettaa, että Mattu ja Jape saapuvat kuvauksiin kesken kauden. Syy siihen, miksi Jape on mukana tulevalla kaudella, on kuitenkin vielä mysteeri. Mutta ohjelman lehdistötilaisuudessa sanottiin, että kaudella nähdään jännittäviä käänteitä sekä yllätysvieraita, joten voi olla, että Jape on vain "vierailevana tähtenä" tulevalla kaudella. On myös mahdollista, että joku pariskunnista jättää leikin kesken.

Kuvakaappaus trailerista!

Kuvakaappaus
Kuvakaappaus Ruudusta. Kukas se siinä vilahtaa?